×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Овен

Твърдоглави и страстни, Вие сте много добри в отказването от диета, не толкова добри в спазването й. Най-добър начин за действие: Краткотрайна интензивна програма, която привлича цялото Ви внимание - поне докато Ви втръсне. Или пробвайте състезание по отслабване с приятел. Така няма да се откажете след секунда.

Телец

Няма друг зодиакален знак, който да е толкова твърдоглав по отношение на обездвижването и който да покачва толкова бързо теглото си. Най-добър начин за действие: Редовна физическа активност и постоянен контрол на храненето. Ще се чувствате бодри и ще сте постоянни в програмата си за добра форма, ако тя е предварително ясна, леко скучна и показва практически резултати.

Близнаци

Благодарение на вродената си лека лудост и почти хистерична нервна система, Вие изгаряте калории лесно. Най-добър начин за действие: Преминете на намалени на половина, разнообразни ястия, които можете да консумирате, докато правите нещо друго - четете вестници, гледате телевизия, слушате музика и др.

Рак

Представителите на зодия Рак се хранят емоционално, хапват преди лягане и се запасяват с храна. Най-добър начин за действие: Със своята любов към домакинството, пригответе леки ястия, които не са свръх мазни. Упорити и работливи, за Вас е подходяща всяка дългосрочна програма за влизане във форма.

Лъв

Топли, царствени и ентусиазирани, Вие се олицетворявате със своята вродена яркост (имате слабост към златото) и имате склонност да хващате хората нежно по рамото, когато им говорите. Най-добър начин за действие: Обърнете се към суетата си, за да започнете да посещавате фитнес зала и си представете колко привлекателни ще сте, ако свалите няколко килца.

Дева

Практически всичко Ви отвращава или просто оплакването Ви е тръпка (Вие сте от хлапетата, които един месец ядат само храна с бежов цвят, а на следващия - чимичанга от органик съставки). Твърде чувствителни сте на тема храна. Най-добър начин за действие: Вегетарианство или диета и програма за стройна фигура, които за прагматични, подробни, прочистващи и добре организирани.

Везни

Вие сте безхарактерни по отношение на диетите. Най-добър начин за действие: Имате нужда от партнъор, който да Ви контролира, за да консумирате балансирана храна, доближаваща се до диетата.

Скорпион

По отношение на физически упражнения и диети, при Вас положението е „или всичко, или нищо”. Хубавото при Вас е, че няма друг зодиакален знак с по-голям запас от воля. Най-добър начин за действие: Всеки екстремален режим, който включва контролиране на инстинкта, леко самобичуване и пълна детоксикация на тялото.

Стрелец

Склонни сте към клаустрофобия, на Вас Ви трябва свобода, предизвикателства и отворени пространства, изпълнени с пеещи птички. Също така сте предразположени към лесно покачване на теглото, особено в ханша и бедрата. Най-добър начин за действие: По-добре ходете по разходки, отколкото да се затваряте във фитнес зала. Относно диетите - не мислете за тях. Яжте здравословна храна и оставете строгите диети настрана.

Козирог

Вашата нежна, движеща се по течението и понякога меланхолична душа лесно може да се организира. Най-добър начин за действие: Систематизирана диета и фитнес план с леки упражнения, за да избегнете склонността си към вдървяване при напрягане. Помнете - ако искате да вървите напред (Козирогът е преди всичко амбициозен), трябва да изглеждате добре.

Водолей

Вие сте индивидуалистът на зодиака и се отличавате с интелект. Най-добър начин за действие: Водолеят покровителства глезените и кръвоносната система, затова карането на ски, кардио тренировките и танцуването са прекрасен начин за изгаряне на калории при Вас. Относно диетата, спазвайте свой режим.

Риби

Любезни, мечтатели, понякога самозаблуждаващи се, Вие имате нужда от организиране в живота или ще започнете да пиете джин и да пишете текстове на песни. Най-добър начин за действие: Упражнения, които Ви дават усещане за сливане с вселената - йога, скално катерене, бягане. Опитайте рационално хранене три пъти на ден и се теглете на кантара.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.