×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


 

Можеш ли да бъдеш едновременно пълна и здрава? Не, разбира се! Според последни проучвания, излишните килограми са по-опасни за здравето отколкото пушенето и злоупотребата с алкохол!

Специално за теб, заедно с екип от специалисти, направихме книжка с полезни съвети как ефикасно, здравословно и трайно да се отървеш от излишните килограми. Вземи мерки веднага! Започни да отслабваш сега!

Разгледай книжката или я изтегли безплатно тук! Slim Line

Или кликни върху снимката!

Коментари (8)

    • Диана
    • 2013-06-11 18:17:16
    Здравейте.Поръчах си зелено кафе но сега виждам и другите Ви продукти.Дали съм направила правилен избор?
    • Ревита
    • 2013-06-12 08:21:41
    Здравейте, За съжаление трудно бихме могли да отговорим на този въпрос, защото не сме запознати с Вашето здравословно състояние, както и с целите, които сте си поставили по отношение на отслабването. Всички предлагани от нас продукти са висококачествени от водещи сертифицирани производители. Продуктите, на-грубо, се делят на две групи: горене на мазнини или потискане на апетите. Предлагаме и продукти, като Хербал Слим, които комбинират и двете групи в една. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Евгения
    • 2014-10-23 04:46:28
    Имим поставена диагноэа хашимото(болест на щетовидната жлеэа,благодарение на която съм натрупала доста иэлишни кшлограми.Можете ли да ми препоръчате медикамент ,който да ми помогне,тъй като отслабването при таэи болест или е много бавно или нивъэможно.Благодаря предварително.
    • Д-р Аелита Петрова
    • 2014-10-25 21:41:31
    Здравейте, Както знаете, при изявено заболяване медикаментите се изписват само от лекар, който лично се е зпознл с вас и вашето заболяване. Но може да потърсите съвет от диетолог за изготвяне на подходящ за вас хранителен режим и заедно с физическите упражнения /задължителни за поддържането на добра форма/, да постигнете добри резултати. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • деси
    • 2016-03-25 12:59:09
    Здравейте аз имам задух които е съмнение за астма но лекарите не са категорични. Висока съм 168см 75кг пробвала съм диети гладувана без ефект. Мола за съвет.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2016-03-30 16:04:08
    Здравейте, След диети с ограничения, обикновено се получава обратен ефект. Тялото се стресира, чувства се в опасност и не желае да се раздели с резервите/подкожни мазнини/, които му дават сигурност. Проблемът става психически. Ако искате да успеете, ще трябва да промените мисловната нагласа към тялото си. Има много информация по въпроса – и в книжарниците, и в интернет. За мисловната промяна ще ви помогне фитнес, йога, рейки, дихателни техники /усвоени с учител/ и др. алтернативни методи на лечение. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • Веселка
    • 2018-08-10 10:57:00
    Добър ден От месец насам съм решила да отслабвам 65кг съм (висока съм 166)искам отново да вляза в форма и да достигна желаните килограми в които се чувствам добре в кожата си (според мен за моето тяло те са под 55кг) и така започнах упражнения в вкъщи ограничих сладко,твърде солено,газирано,тестрни изделия и ен. напитки (разбира се имаше малки прегрешения, но нищо фрапиращо според мен) запопнах да тичам първоначално след обед ,но после преминах сутрин,ям кисело мляко с канела,салати,супи без хляб,яйца пия студен чай,кафе без сметана и захар и така първата седмица свали 2кг което мн ме стимолира..до тук добре,но минаха оше 1-2 седмици качих се на кантара и той покасва че съм качила ,чудя се на какво се дължи толко съм обезнадеждена в момента...Моля за съвет Ще съм ви мн благодарна. Лек и усмихнат ден.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2018-08-13 16:51:53
    Здравейте, Възможен е хормонален дисбаланс. Когато има такъв проблем, е необходимо специално лечение и изготвена от лекар-диетолог диета. Необходима е консултация с ендокринолог. Д-р Аелита Петрова Лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер – консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.