×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Котешките мустачки са лечебно растение, срещащо се в Югоизточна Азия и някои части на тропическа Австралия. То е тревисто храстовидно растение, което расте на височина до 1,5 метра. Котешките мустачки са често срещани в много градини поради уникалните си цветове, които са бели и синкави с нишки, наподобяващи мустаците на котка. В дивата природа, растението може да се види расте в горите и покрай пътища. Калуната също е популярно като стайно и градинско растение със своите красиви розови цветове.

Освен със своя красив вид, котешките мустачки и калуната имат и силни лечебни свойства. Комбинацията от двете има диуретичен ефект и те могат да се използват при различни заболявания, а и като превантивно средство за успокояване на пикочните пътища. Те се използват за лечение на заболявания на бъбреците, тъй като имат диуретичен ефект, а и противовъзпалителни свойства и често се използват срещу камъни в бъбреците и нефрит.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.