×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пазете се от токсините в дома Повечето хора знаят, че тютюневият дим, газовите изпарения на колите, мърсотията от канализацията са опасни и трябва да ги избягват... Въпреки това обаче съвременният човек едва ли подозира как някои от най-вредните и канцерогенни токсини се намират в дома му и той ежедневно ги използва. Почти не се говори за риска върху здравето, който оказва антибактериалният сапун. Той е широко употребяван, но малцина са наясно, че е също толкова вреден, както тютюневия дим. Вече има категорични доказателства, че антибактериалните сапуни най-често съдържат триклозан (бяло, прахообразно, бактерицидно и фунгицидно вещество). То влияе изключително негативно върху ендокринната система. Същият този агент обикновено се добавя в пасти за зъби, дезодоранти, кремове и лосиони. Проблемът възниква поради факта, че синтетичното вещество унищожава както лошите, така и добрите бактерии в организма. Резултатите от редица проучвания са доказали, че триклозанът увеличава по изкуствен начини естрогените в организма и нарушава хормоналния баланс. Освен това той пречи и на нормалното функциониране на щитовидната жлеза, ускорява стареенето и влияе негативно върху нервната система. Но проблемът е много по-голям. Химически експерименти показват, че смесването на антибактериални сапуни с хлорирана чешмяна вода може сериозно да навреди на човешкото здраве. При тази реакция се получават молекули хлороформ. Те са мощни канцерогени и увеличават риска от рак. Резултатите сочат, че най-голям риск идва от съдомиялна машина, където водата и сапуна се смесват под високо налягане. Специалистите съветват да не отваряте машината по време или непосредствено след цикъла на сушене. Това действие освобождава огромни количества от опасния газ, който навлиза в дихателните пътища и води до оксидативен стрес. Резултатът са заболявания като бронхит, астма и алергии.
Решението е да се опитате да избягвате антибактериалните сапуни и продуктите, които съдържат хлор. Винаги включвайте отдушника в кухнята и отваряйте широко прозорците. От значение е също така да пиете вода, която е минала през специален филтър. Четете внимателно опаковките на продуктите, които употребявате. Те не бива да съдържат триклозан.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.