×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пластичните операции ни правят по-успешни?66.7 процента от хората, подложили се на пластична операция, се радват на повече професионални успехи след промяната на външния си вид. Това сочат данните от първото по рода си социологическо проучване в България за „Обществените нагласи към пластичната хирургия”. То е извършено от Агенцията „Сова Харис” през април-май 2012 сред 1000 души на възраст над 18 години, чрез анкета от 30 въпроса.
Резултатите от проучването показват, че за 22% от българите пластичната операция е възможност за промяна на живота им в положителна насока, 13% мислят, че подобряването на външния им вид ще допринесе за повече успехи в професионален план, ще окаже положително влияние върху социалния им статус, върху самочувствието им. Тези нагласи се потвърждават и то във фрапиращи проценти от отговорите на анкетираните хора, които вече са се подложили на пластична операция.
„Социологическото проучване доказва тези, които аз отдавна споделям”, коментира данните д-р Ангел Енчев, един от най-търсените пластични хирурзи не само в България, а и в Европа. „Към пластична интервенция прибягват все повече хора, които искат да бъдат успешни, не само в личния, а и в професионалния си живот. Всеки знае поговорката, че по-дрехите посрещат, но по ума изпращат. Но да не забравяме, че първото впечатление е именно от външния вид. За представянето ни пред другите изключително важна роля има и нашето самочувствие. Ако нашата самооценка е ниска, как да очакваме отсрещният човек да ни даде по-висока?”, задава риторичен въпрос специалистът.
И посочва, че „в тази насока резултатите от проучването са категорични - 83.3 процента от анкетираните, които вече са направили пластични корекции, са повишили самочувствието си. Тези хора със сигурност се представят по-добре при търсене на работа, имат по-добра кариера или ако са бизнесмени имат по-успешен бизнес. Това показват и резултатите от анкетата – 50 процента са подобрили социалния статус след намесата на скалпела. Всъщност пластичната хирургия вече не е каприз, а инструмент, начин да бъдем по-успешни в живота”, категоричен е корифеят в тази област на медицината д-р Ангел Енчев.
Резултатите от социологическото проучване сочат още, че 36% от пълнолетното население на страната е с положително отношение към пластичната хирургия. 62% от хората одобряват нейната намеса, ако интервенцията е по здравословни причини – с реконструктивна/ възстановителна или с пост-травматична цел. Това показва, че хората оценяват положителната роля на пластичната хирургия както в здравословен, така и в чисто психологически аспект.
Резултатите показва още, че 1% от пълнолетните български граждани са се подложили на пластична интервенция, а приблизително 16% изразяват готовност да се подложат. Услугите на пластичната хирургия биха били ползвани от 14% от хората с личен  средномесечен доход до 500 лв., близо 22% от хората с личен доход между 500 и 1000 лв., от 16% от хората с личен доход над 1000 лв. Тези данни показват, че пластичните корекции вече са достъпни не само за заможните хора, а за по-широк кръг социални прослойки на българското население.
Подробни данни и коментари за проведеното социологическо проучване ще бъдат публикувани в новата книга на д-р Ангел Енчев „Красотата е симетрия”, която предстои да излезе в началото на месец юли.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.