×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
По-малко килограми, по-малко проблеми със съня Без съмнение наднорменото тегло е предпоставка за редица заболявания. Сънната апнея е едно от тях. Все по-често се заговори за този проблем, който покосява хиляди, дори милиони хора по света. Сънната апнея е заболяване, при което човек спира да диша за няколко секунди докато спи. Проблемът е сериозен и може да има дори фатални последствия. За щастие наскоро проведено проучване в Швеция показа, че загубата на тегло може успешно да пребори сънната апнея. В изследването, проведено през 2009 г., са взели участие 60 мъже с наднормено тегло и страдащи от коварната болест. Учените ги наблюдавали в продължение на 9 седмици. Доброволците били подложени на строга диета и резултатът бил драстично сваляне на килограмите (до 20 кг). Освен по-добра фигура, мъжете се преборили и с обструктивната сънна апнея, която била причина дишането им да спре неколкократно, а понякога дори стотици пъти през нощта. При 58% от тях тя напълно изчезнала. “Продължихме с наблюдението над доброволците още година. Установихме, че мъжете, които са запазили теглото си, вече не се оплакват от сънна апнея. Тези обаче, които са качили килограми, имат още проблеми със съня”, казва доц. Мартин Нувис, ръководител на изследването. “Няма никакво значение как ще свалите килограмите, важно е да ги свалите. Доказахме, че рискът от сънна апнея при по-слабите хора е малък”, допълва доц. Нувис.
Подобно паралелно проучване е направено и в САЩ. В него са взели участие 250 доброволци. Те отслабнали с 15 кг. в продължение на година. Учените установили, че рискът от сърдечно-съдови заболявания, диабет тип 2 и сънна апнея намалял.

Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.