×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подгответе се за зиматаСтуд, дъжд и кал... без съмнение есента настъпва неудържимо. Все повече хора се отбиват в аптеката, за да се запасят с лекарства срещу грип и настинка. Има ли обаче мерки, които може да предприемете преди нашествието на вирусите? Ще ви дадем няколко лесни предложения, които да ви подготвят за „зимните болести”.

Подсилете имунната система
Засилването на имунната система в началото на грипния сезон е най-добрият начин да се преборите с вирусите. Разбира се, не винаги белите кръвни клетки успяват да се справят успешно с бацилите. Все пак колкото по-силен имунитет имате, толкова по-малък е рискът от зараза или пък по-лесно ще се излекувате.

Взимайте черен бъз. Екстрактът и сиропът от черен бъз подсилват имунната система и се борят успешно с вирусите. Вече има клинични доказателства, че хората, които вземат растението оздравяват много бързо. Добрата новина е, че може да се дава на деца, сиропът е сладък и няма странични ефекти както антибиотиците.

Лечебната ехинация. Ехинацеята, (особено в комбинация с витамин С) защитава организма от настинки и грип. Препоръчва се да се приема за подсилване на имунната система пред нападението на вирусите.

Край на захарта. Забравете за газираните напитки и сладкишите. Най-вероятно сте хапнали достатъчно сладолед през лятото и сега трябва да се сбогувате с това кулинарно удоволствие. Колкото повече захар консумирате, толкова по-голям е шансът да се разболеете. Доказано е, че няколко грама захар намаляват драстично способността на белите кръвни клетки да се бори с инфекциите.

Удоволствието от лука. Чесънът и лука действат антибактериално и антивирусно. Те са силни антиоксиданти, които се борят със свободните радикали (причина за редица болести). „Ароматните” растения са богати на съединения, съдържащи сяра, които укрепват организма.

Време е за спорт. Умерените физически упражнения (ходенето пеша, плуването или йогата) помагат на лимфната система да работи на пълни обороти и засилват имунитета.

Преборете стреса. Вече има доказателства, че стресът и напрежението са водеща причина за отслабване на имунната система. Опитайте с медитация или йога. Смейте се повече.

Хайде в леглото. Добрият сън укрепва организма. Ето защо всеки човек се нуждае от 7 – 8 часа сън в денонощието. Уверете се, че спалнята ви ще е тъмна и добре проветрена. Така хормонът мелатонин, който е отговорен за съня, ще се произвежда в достатъчно количество. Ако имате проблеми, може да вземете хранителни добавки с мелатонин.

Разчитайте на пробиотиците. В организма живеят десет пъти повече бактерии, отколкото клетки. Повечето от бактериите са „добри”, но има и такива, които предизвикват редица заболявания. Пробиотичните добавки помагат за баланса между „добрите” и „лошите” бактерии. За съжаление пробиотиците в млякото, което ще намерите в магазина, не са достатъчно.

Не забравяйте витамин D3. Ако живеете на място, където цяла година е топло или грее слънце, няма да имате допълнителна нужда от витамин D3. За съжаление обаче България се намира в такъв климатичен пояс, че слънцето често е скрито от облаци. Ето защо се нуждаете от добавки, в които има D3. Тя ще подсилят организма.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамини, 1 g

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Ехинацея, 400 mg

Еехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Черен бъз (плод § цвят), 574 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Пчелен прашец, 580 mg

Collactate, 400 mg

Витамин С & биофлавони, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус кидс, 80 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.