×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Спрете да се въртите в леглото и да броите овце! За да заспите лесно и да се наспите добре е необходимо да спазвате само няколко прости съвета. На първо място е важно да бъдете физически активни през деня - това ще ви помогне да заспите по-лесно. Важно е да загасите всички лампи - тъмнината подпомага производството на мелатонин, веществото, което е отговорно за съня. Ако имате проблеми със съня е препоръчително да избягвате кафето. Важно е вечер преди лягане да се отпуснете - за целта може да си пуснете релаксираща музика или да си вземете топла вана. Приемът на някои добавки също може да ви помогне да заспите по-лесно.

Съществуват множество методи за подпомагане на добрия сън, но вие сами трябва да откриете кой е вашият. Може да ви прозвучи глупаво, но изграждането на навик за лягане и събуждане в един и същ час наистина помага. Това подпомага ежедневното производство на мелатонин в един и същ час. Важно е помещението, в което се спи да се поддържа проветрено и прохладно. Премахнете от спалнята всички уреди, които могат да ви разсънят като телевизор и мобилен телефон.

Може да опитате с приема на мелатонин или валериана. Хормонът мелатонин е отговорен за заспиването и приемът му може да ви помогне да се отпуснете и да заспите. Друго добре действащо естествено средство е валериана. Коренът на това растение съдържа множество активни съставки, които не само водят до заспиване, но и имат отпускащо и релаксиращо действие.

Един много ефективен начин за справяне с безсънието е ароматерапията. Вероятно ви е известно, че определени аромати имат способността да успокояват човек на физическо и умствено равнище. Това са ароматите на следните растения:

•   иланг-иланг - успокоява мускулното напрежение, което може да доведе до безсъние

•   лавандула - действа успокояващо след дълъг натоварен ден; ето защо се среща така често в душ-гелове и кремове

•   лайка - изключително силно успокояващо средство

Тези аромати се предлагат под формата на масла, които се поставят в специални дифузери в стаята, прилагат се външно върху кожата или се напръскват по чаршафите и  възглавниците.

Доказано е, че има връзка между безсънието и наднорменото теглото. При недостатъчен сън се променя нивото в кръвта на хормоните, които регулират глада. Безсънието води до увеличени нива на грелин, хормонът, който предизвиква чувството за глад и по-ниски нива на лептин, хормонът, който се произвежда от мастните клетки и показва на организма кога е сит или има нужда от още калории. В резултат на това се чувствате по-гладни от обикновено и приемате повече храна, отколкото наистина имате нужда.

Ако страдате от безсъние, вземте бързо мерки преди проблемът да е станал прекалено сериозен. Опитайте да приложите нашите съвети.

Успех и сладки сънища!

Ревита Ви препоръчва:

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Глог (плод), 510 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

5-Хидрокситриптофан, 50 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Коча трева (билка), 380 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Хмел (цвят), 310 mg

Червено цвекло (корен), 500 mg

Шизандра (плод), 580 mg

Пресечка (билка), 390 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.