×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ползите от черната ряпа С наближаването на пролетта все по-често посягате към пресните салати, домати и краставици. Но какво по-хубаво допълнение от малко ряпа? Повечето домакини използват малките червени репички, но и черната ряпа не е за пренебрегване. Тя е изключително вкусна, но най-вече и много полезна.


Богата на витамини, минерали и фибри
Черната ряпа е изключително богата на витамини. Количеството на витамин С в нея е много по-голямо от редица по-известни плодове и зеленчуци като ябълките и морковите, например. Американски учени установиха в края на миналата година, че редовната консумация на черна ряпа помага при грип и настинка. Тя подсилва имунната система и помага на организма да се пребори с вирусите и бацилите.
И това не е всичко. Ако страдате от запек, черната ряпа е прекрасна алтернатива пред лекарствата с неприятни странични ефекти. Растението съдържа много фибри и вода и това помага за правилното функциониране на червата. Наскоро изследване проведено в Швейцария доказа, че имено поради това свое качество черната ряпа може да се използва успешно за намаляване на теглото.


В помощ на жлъчката
Черната ряпа стимулира производството на жлъчен сок, помага при детоксикацията на черния дроб и прочиства жлъчния мехур. Смята се, че това я прави идеалното природно средство за поддържане работата на храносмилателния тракт. Благодарение на своите антибактериални свойства тя регулира микрофлората в стомаха и червата и помага да се запази необходимото количество добри бактерии. Всеизвестен факт е, че липсата на достатъчно добри бактерии води до неприятни последици като диария, запек, подуване, болки и умора.


Регулира високото кръвно налягане
Изследване на английски учени показа, че черната ряпа помага за регулиране на високото кръвно налягане. Това се дължи на високото съдържание на калий. Изследователите тествали действието на растението върху 120 доброволци с хипертония. Резултатите показали, че ряпата драстично намалява стойностите на кръвното налягане.


Край на кашлицата
В миналото черната ряпа се е използвала за лечение на кашлица, простуда и при проблеми с белите дробове. Тя била използвана в супи, под формата на сироп или стрита на прах.

Ревита Ви препоръчва
Черна ряпа 400 mg,

Коментари (1)

    • Cvetan Petrov
    • 2018-02-01 17:29:45
    Не сте написали най обикновен вариант, настъргана черна ряпа с олио, сол, всеки 5 ти я яде така, колко е полезен този начин.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.