×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здрави кости

Манганът, магнезият, силицият и калцият, съдържащи се в ябълковия оцет, се свързват с поддържането на костната маса, което е важно в борбата срещу остеопорозата. Допълнителен прием на ябълков оцет би бил от полза, ако страдате от недостиг на калций или от остеопороза, или, ако навлизате в постмепопауза, при която рискът от загуба на костно вещество може да причини проблем.

Артрит

Проблемът с възпалението на ставите се е превърнал в хронично заболяване в западните страни и се смята, че отчасти се причинява от натрупването на токсини в тъканите, което води до раздразнение. Твърди се, че тези токсини могат бъдат под контрол чрез елиминиране на хранителните алергени, както и нездравословния начин на живот, включващ пушене, обездвижване и затлъстяване. При прием на ябълков оцет, познат със своите детоксикиращи свойства, страдащите от артрит констатират положително влияние върху изпитваната болка, както и забавяне на развитието на заболяването.

 

Първа част на статията може да прочете тук

Сковани стави

Недостигът на калий в тялото може да причини скованост в ставите. Приемането на ябълков оцет може да спомогне за облекчаване на този проблем, тъй като той е добър източник на калий.

Запушване на носа

Постоянното отделяне на мукус от синусите е едновременно болезнено и некомфортно. Добре е или да не се консумират, или да се консумират в малки количества храните, които водят по образуването на мукус- в повечето случаи това са млечни продукти. Страдащите от запушване на носа изпитват облекчение при добавяне на ябълков оцет към хранителния си режим.

Мускулна треска

Млечната киселина в мускулите е причината, поради която мускулите стават болезнени и сковани. Ябълковият оцет ще помогне на тялото да се избави по-бързо от това състояние, тъй като допринася за разграждането на киселинните кристали и така за отделянето им от организма.

Главоболие

Причини за главоболието могат да бъдат стрес, алергии, умора, проблеми с жлъчката, черния дроб или бъбреците, както и различни други фактори. Ябълковият оцет не е средство против главоболие, но е констатирано, че хората, страдащи от главоболие, имат по- алкална урина. Ябълковият оцет може да бъде ефективен, защото допринася за балансиране на нивата на pH в организма.

Катаракта

Развитието на катаракта в окото се свързва с окисляване на очните лещи, дължащо се на измененията на структурата на лещите, причинени от свободните радикали. Ябълковият оцет може да бъде от полза при този проблем, защото силните антиоксидантни свойства на бета каротина, съдържащ се в ябълковия оцет, са чудесно средство в борбата със свободните радикали.

Настинка и грип

Констатирано е, че нивото на pH в организма става по-алкално при настинка или грип. Приемането на ябълков оцет допринася за възвръщане на баланса на pH в тялото.

Запек

Нередовното изпразване на червата се смята за причина за много от болестите и заболяванията, които ни сполитат. Обяснението на това твърдение е, че отпадъците от функционирането на тялото остават в организма за по-дълго време, отколкото е предвидила природата и така токсините се абсорбират обратно в системата. С възрастта телата ни произвеждат по-малко и по-бавно храносмилателни киселини (хидрохлоридна киселина), пепсин и храносмилателни ензими, което може да доведе до запек. Когато добавим фибри, като пектина в ябълковият оцет, към хранителния си режим, ние помагаме на тялото си за редовното изпразване на червата и за правилното отделяне на токсините.

Първа част на статията може да прочетете тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.