×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Помощ за бъдещи родителиНяма майка, която да не се тревожи от въпроса дали има достатъчно кърма. За съжаление обаче често първите дни с бебето са много трудни, а и не винаги има някой, който да ви покаже как е най-правилно да се храни бебето.
Този и много други въпроси свързани с успешното кърмене ще коментира Антоанета Борисова, председател на Центъра за бременни жени, на поредния урок в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. На 9 юни, събота, от 11 часа, на обичайното място в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”, заинтересуваните ще чуят лекцията „Как да разбера имам ли достатъчно кърма?”. Сладкодумната г-жа Борисова ще даде полезни съвети и ще отговори на конкретни въпроси.
Темата за кърменето ще продължи и в следващото занятие в безплатното Общинско училище за бъдещи родители. На 23 юни, събота, от 11 часа, в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив” майките ще разберат „Как да увелича кърмата си”.
Следващите лекции в безплатното училище ще се проведат през втората и четвъртата събота на юли.
Всички лекции са безплатни, без предварително записване.

За здраво и щастливо бебе Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.