×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Природно лечение на мигренатаУжасяваща болка в главата, гадене, повръщане, непоносимост към светлина... Това са само част от симптомите на мигрената. Американско проучване, публикувано в началото на лятото сочи, че страдащите от мигрена, които вземат джинджифил и вратига, намират по-бързо облекчение на болката си.
Вратига се използва от векове в народната медицина като лек срещу главоболие, артрит и треска. Освен това билката помага и при стомашни болки, зъбобол, ухапвания от насекоми, безплодие, проблеми с менструалния цикъл.
”Започнахме проучването, защото редица от досега познатите лекарства вече не действат при хора, които с години страдат от мигрена. Друг проблем са и многобройните странични ефекти на медикаментите”, казва д-р Роджър Къди, който ръководи Център по главоболие в Спрингфийлд (Мисури, САЩ).
В тестовете са взели участие 60 души на различна възраст, които страдат от мигрена. 45 от тях приемали вратига и джинджифил , а 15 – плацебо. Около една трета от доброволците, които взели билките споделили, че болката изчезнала след 2 часа. „След редица опити открихме, че около 63% от хората, които пият природните средства вече нямат мигрена”, обяснява д-р Къди. „Все пак проучването е малко и трябва да се направят допълнителни изследвания с по-голям брой хора. Смятам обаче, че резултатите са достатъчно обнадеждаващи за пациентите с мигрена.”

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.