×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Прическа според формата на лицетоПо целия свят живеят милиони различни хора с различни вкусове и разбирания затова кое е красиво и кое не. Въпреки това учени твърдят, че има обща представа за идеалното женско лице. Пропорцията между различните части на лицето определят дали лицето е с перфектни черти или не. Според учените известните Джесика Алба, Лиз Хърли и Шаная Туейн притежават именно тези перфектни черти. Е, не всички изглеждаме като Джулия Робъртс и това не бива да ни отчайва. Прическата е един от начините, с които можем да повлияем на формата на лицето си и да изглеждаме по-привлекателни и красиви.

Как да разберем каква е формата на лицето ни?

Застанете пред огледалото, вземете шнола и червило, което няма да използвате повече. Приберете добре косата си и нарисувайте с червило формата на лицето си върху огледалото. Отдалечете се малко и преценете какъв вид форма на лицето притежавате. Ето и някои от по-известните типове лице:

Прическа според лицето

Кръгло лице

Не си правете прически, които закриват очите и челото ви. Вдигайте косата си с фиби и шноли, за да разкриете хубавите си черти. Късата коса и бритонът са най-подходящи за тази форма на лицето. Други подходящи прически са леките къдрици и прическите, които следват извивките на лицето.

Овално лице

Формата на лицето позволява всякакви прически, понеже всяка една му прилича. Най-добрият вариант е дългата права коса на черта. Не прекалявайте с обема. Можете да си направите светли кичури и да държите косата си на една страна, понеже разделената на път коса придава допълнителна пълнота на лицето.

Продълговато лице

Избягвайте много дългата коса. Подходящи са прическите с къса коса и бретон. Ако не харесвате бретони, подстрижете предните кичури по-късо от останалите. Направете си обем със сешоар и кръгла четка или използвайте ролки за коса.

Имайте предвид, че това не е задължително и дори прическите ви да не съответстват на лицето, визията ви може да бъде все така ослепителна. Всеки има вкус и ако предпочитате дадена прическа и смятате, че тя е за вас, не се съобразявайте с препоръки и съвети.

Ревита Ви препоръчва:

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.