×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пчелният прашец увеличава потентносттаВсеизвестен факт е, че пчелният прашец подсилва имунната система, енергичността и повдига тонуса. Американски учени са направили анализ на 20 независима проучвания, които показват, че освен всичките си предимства пчелният прашец подсилва потентността. Той облекчава стреса и увеличава желанието за секс и издръжливостта в леглото. Изследователите са категорични, че пчелният прашец е едно от най-добрите средства за подобряване на сексуалната активност при господата.
Немски лекари са доказали ползата от прашеца при мъже, страдащи от проблеми с простатата. „Болката и неразположението изчезват, а удоволствието от секса се завръща”, се казва в техния доклад. Свободните радикали често са в основата на хроничните проблеми в простатата. Повечето мъже усещат парене при уриниране или почти през целия ден. Приемът на пчелен прашец облекчава паренето, подуването и дава възможност на мъжа да се наслаждава на сексуалния акт. До подобен извод са стигнали и китайски учени. Те доказали, че пчелният прашец е едно от най-добрите средства за мъжете, които се оплакват от проблеми с простатата. Не на последно място той увеличава броя на сперматозоидите и плодовитостта. Сперматозоидите се движат по-бързо и са по-издръжливи.
Пчелният прашец е богат на цинк, който пък увеличава либидото. От друга страна прашецът се справя със стреса, който при много мъже е истинска любовна спирачка. Причината е, че той е богат на аминокиселини, незаменими мастни киселини, витамини и минерали. Доказано е, че приемът му повишава настроението. Спортистите използват пчелната сладост от векове, за да увеличат енергията и издръжливостта си. Представете си какво ще се случи, ако го използвате в любовната игра. Пчелният прашец се счита за една от суперхраните в природата, което означава, че може да ви осигури всичко, от което се нуждаете.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.