×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Неправилното дишане е причина около 40% от хората да хъркат през нощта, което тормози не само тях, но и съжителите им. Хъркането обикновено е причинено от блокиране на дихателните пътища и сливиците. Липсата на кислород поражда неприятните, понякога дори страховити звуци, които издават както мъжете, така и жените през нощта. На сутринта те са недоспали,  уморени и изтощени и нерядко с  главоболие. Това може да има сериозни здравословни последствия като по-висока опасност от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, инсулт и диабет тип две. Възможни са нарушения на паметта и концентрацията.

С лазерна операция за изрязване на части от езика учените се надяват да избавят хората от кошмарното хъркане по време на сън. Новата технология нормализира дишането и спира хъркането. Специалната лазерна операция, по време на която се изрязват всички пречещи на нормалното дишане тъкани, в това число и задната част на езика се нарича „Да Винчи”. Тя се извършва от робот и се прилага също при отстраняване на рак на простатата. Според официалните данни 80% от операциите завършват с успех и пациентът вече няма проблеми със съня.

Ревита Ви препоръчва за добър сън

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.