×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Маркетинговата компания Synovate Comcon е провела допитване в рамките на програмата HealthIndex, което показва, че повече от 50% от анкетираните посещават сайтове, свързани със здравословния начин на живот. Налице е тенденция на повишаване на вниманието, което хората обръщат на здравето си.

22% от запитаните са разглеждали сайтове на фармацевтични производители, 24% са използвали услугите на медицинска онлайн консултация. Сред най-популярните са тематичните форуми, на които се обсъждат различни хранителни добавки, екстрати, биологически активни добавки, здравословни продукти за хранене.

Медицината, козметиката и здравето са на пето място по честота на търсене в интернет (след прогнозата за времето, музика, видео, отдих и развлечения).

51% от запитаните са отговорили, че най-често в интернет търсят информации за болестите и методите на лечението им. Около 45% търсят инструкции за използването на лекарствата или хранителните добавки. 42% от анкетираните се интересуват от цените и наличието на лекарствата и хранителните добавки в аптеките или в някой интернет-магазин.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.