×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сбогувайте се със запекаЕдва ли има човек, който поне веднъж в живота си не се е изправил пред проблема запек. Той обикновено се причинява от неправилна диета, стрес, дехидратация. Много хора посягат към лаксативните средства, но проблемът при тях е, че организмът бързо привиква. За щастие има лесен и природен начин, по който може да преборите запека.


Включете в менюто си храни, богати на влакна. Специалистите са категорични, че най-добрият начин за лекуване на запек е като хапвате повече храни с високо съдържание на фибри. Бобът, лещата, пълнозърнестият хляб, както и много плодове ще ви отново да отидете до тоалетната.
Пийте много вода. Сигурно знаете, че организмът се нуждае от поне 2 л. вода дневно (а през лятото и повече). Водата помага на чревното съдържимо да се движи по-лесно и само за 1–2 дни се справя със запека.
Приемайте природни средства за изхождане. Потърсете сена, алое вера, джинджифил, хукс или живовляк. Тези природни средства лесно и почти веднага ще подобрят работата на червата. Те са особено ефективни при лениви черва, запек, колит, гастрит. Ако проблемът е сериозен, потърсете продукт, който съдържа комбинация от няколко растения.
Правете упражнения. Умереният спорт е прекрасен начин, за да се справите със запека. Бягането или бързото ходене ще раздвижи червата. В случай, че още не можете да отидете до тоалетната, потърсете специални упражнения, които действат директно на стомашно-чревния тракт.
Изцеждайте сокове. Пийте по една голяма чаша сок от сини сливи. Много хора разчитат на сушените сини сливи или на техния сок, за да се справят с проблема. В повечето случаи резултатът е само след няколко часа. Важно е обаче да не прекалявате.
Отпуснете се. Слушайте релаксираща музика, четете любима книга, разхождайте се без посока.  За съжаление в много случаи стресът е причина за запека. Преборете го и скоро ще се почувствате по-добре.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.