×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Селенът пречиства организмаПролетта чука на вратата и вече захвърлихме дебелите палта. Как обаче да се справим с всички токсини и вредни вещества, които са се натрупали в тялото ни през зимните месеци?. Неотдавна публикувано проучване на американски учени показа, че селенът подмладява тялото и го пречиства от токсичния живак. Според изследователите хората, които приемат хранителни добавки, богати на селен се чувстват по-жизнени, енергични и в добра кондиция. Селенът влияе благотворно върху всеки орган и система на човешкото тяло твърдят учените. През зимата в организма ни се натрупват редица токсини. Живакът е един от тях и той е изключително токсичен. Той пречи на правилното функциониране на нервната и храносмилателната системи.
Учените изследвали влиянието на селена върху организма в продължение на 3 месеца. В края на периода микроелементът подпомага работата на бъбреците, черния дроб и далака. В природата този минерал се среща в сьомгата, сардините, пуешкото и телешкото месо, черния дроб. В организма той е силно концентриран в бъбреците, черния дроб, далака, панкреаса, а при мъжете – в тестисите и частите от семенните канали. Мъжете се нуждаят и от по-голямо количество селен, тъй като значителна част от него се изхвърля заедно със спермата.

Ревита Ви препоръчва

Селен 100 mcg, подпомага здравето на клетките и тъканите в организма

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.