×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Атипична пневмонияСветовната здравна организация регистрира нова болест, подобна на атипичната пневмония, която отне живота на стотици хора през 2003 г, съобщиха големите информационни агенции. Вече са регистрирани два случая на заразени. Пациентът в Саудитска арабия е починал, а мъж от Катар е транспортиран в критично състояние в болница във Великобритания.

Атипичните пневмонии засягат предимно млади хора и протичат изключително тежко. Причиняват се от редки бактерии микоплазма и хламидии, които напоследък лесно преодоляват  имунната ни защита. Болничното лечение на тези пневмонии е два-три пъти по-скъпо от това на обикновените и е доста по-продължително - над 30 дни. При атипичния вид се засяга поддържащата тъкан на бронхите и затова измененията в белия дроб не винаги са класически. Примерно с масивното “поразяване” на различните дялове на дроба (долен, среден и т. н.). Симптомите на атипичните пневмонии са по-дискретни: започват с болки по ставите и мускулите, неразположение на цялото тяло, температура.

От Световната здравна организация спешно търсят повече информация за новия вирус. През 2002 г. вирусът на атипичната пневмония се разпространи от Хонг Конг в 30 държави по света. 800 души починаха от него.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.