×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Сега е пролет и организмът чака своето пречистване. Натрупаните през зимата 5-6 кг, в резултат на обездвижването, липсата на желание за разходки, гимнастика, престоят по-дълго време в затворени помещения ...В резултат на всичко това се получава забавяне на обменните процеси.

 

Натрупването на килограми, особено в проблемните зони - коремната област, ханш и бедра са сериозни, а целулитът е видим. Как да се справим с всички тези проблеми и отново да бъдем във форма?

 

Има няколко основни правила, съветва д-р Георгиева, които дават бързи резултати, стига да бъдем достатъчно търпеливи и да постоянстваме.

 

1.Пролетта е времето, когато се активират обменните процеси.

Организмът е в дефицит откъм желязо, макро- и микроелементи, калций, цинг, селен. Те могат да бъдат набавени чрез пресните зеленчуци. Такива са салатите, репичките и рано на пролет прясната коприва. Имат мощен пречистващ ефект върху съдовете, както и повлиява кръвотворенето, особено при деца и жени с анемия и дефицит на желязо.

 

2.Приемане на достатъчно количество вода за организма - минерална, преварена или изворна.

Около 2-2,5 л дневно, разпределена през 2 часа между храненията с изцеден сок от 1 лимон – идеален разтворител на токсини и шлаки в организма.

 

3.Приемане сутрин на гладно около две чаши топла вода на глъдки - ускорява метаболизма и топи мазнини /Мадона се справя с килограмите като приема 10 чаши топла вода на ден, на гладно/.

 

4.Задължително сутрин е добре да бъде стимулирана и изчиствана храносмилателната система, особено ако има проблеми с хроничен запек: 1 с.л. ленено семе, разтворено в 250 мл билков чай – мента, жълт кантарион, розмарин и полски хвощ. В случай, че перисталтиката е нарушена, към 14 ч. и вечер към 21 ч. е нужно допълнително приемане на чаша топла вода с разтворени по 1 с.л. семена на индийски живовлек - детоксикира организма, всмуква токсини през тънки и дебели черва и изчиства лигавицата по цялата храносмилателна система.

 

5.Задължителна гимнастика около 20-30 мин. всеки ден за подобряване кръвооросяването на всички органи и системи, раздвижване на гръбначния стълб, както и общо тонизиране.

 

6.Ниско калорийно хранене с приемане предимно на зеленчукови супи - около 300-350 гр., салати с включване на малко количество зехтин, приемането на пиле, риба или телешко месо два или три пъти седмично, както и включването на достатъчно количество - около 100-150 гр. дневно семена и ядки /орехи, бадеми, лешници/ - идеално балансираща храна за поддържане на протеиновия баланс в организма.

 

7.Задължителни разходки сред природата, като е желателно да бъдат съчетани с дихателна гимнастика за подобряване на кислородното насищане в организма.

 

8.Един или два дни в седмицата могат да се правят пречистващи дни само на плодове - до 800 гр. дневно, разпределени в часовете на хранене, заедно със зеленчуков бульон или зеленчукова супа с много малко съдържание на сол, без мазнина, с включен сока на 1 лимон, разпределени на 3-4 порции за деня - по 200-250 мл - подтиска чувството на глад, насища организма с много винтамини и минерали.

 

Рецепта за зеленчукова супа: в 1,5 л вода се сваряват 3-4 картофа, 3-4 моркова, 1 връзка целина, 1/2 връзка магданоз, 1 глава червено цвекло, 1 глава лук. Всичко това се сварява, пасира, прибавя се сока на 1 лимон и много малко калиева или тибетска сол.

 

В случай, че искате да постигнете по-изразени резултати, може приложите и т.нар. частично разтоварване до обяд с приемане само на плодове около 300-350 гр. /от 8 до 12 ч./ и около 10 ч. - приемане на 50-70 гр. нискомаслено кисело мляко с 1 с.л. пчелен прашец. Така организмът приема в лесно усвояем вид витамини, минерали, антиоксиданти, калций и незаменими аминокиселини.

 

 

„Резултатите ще бъдат налице при една 15-дневна програма. Може да свалите с достатъчно воля и упоритост между 5 и 7 кг. Желая успех на всички, които искат да опитат!” – пожелава д-р Георгиева.

 

Автор: Софи Топалова

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.