×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Клиничните изследвания са много важни при заболявания на ставите и водят до появата на все по-нови формули за справяне с проблемите. Най-значимата част от разходите на пациентите със ставни заболявания отиват за лечение на остеоартрита - хронично състояние, което се характеризира с разрушаване на ставните хрущяли. То е резултат от различни фактори като напредване на възрастта, наднормено тегло, претоварване на ставите, заседнал начин на живот, наследствена предразположеност. Оказва се, че както физически пасивните, така и физически активните хора имат нужда от добавки, които да подпомогнат работата на ставите им. Добавките са прекрасно средство за хора, които искат да се погрижат за ставите си преди да се наложи използването на лекарства или хирургическата намеса. Според специалистите потребителите вече са много по-информирани и търсят хранителни добавки, които са преминали сериозни клинични изследвания и са безопасни за ежедневен прием.

Новият подход към ставните заболявания не само компенсира загубата на колаген и глюкозаминогликани, но и търси начини за потенциалното регенериране на износените хрущяли чрез стимулиране на хондроцитите към синтез на тези вещества. Сложният процес на дегенерация на ставите е свързан с колагена, хондроитина и хиалуроновата киселина.

Патентованият BioCell Collagen осигурява различни механизми за намаляване на ставния дискомфорт. Той съдържа биологично активни съставки – хидролизиран колаген тип 2, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина - всички те са есенциални за структурата и функционирането на ставите.

Следващата генерация

След като вече е ясно, че възпалението е в основата на артрита и други ставни заболявания, все по-голяма популярност набират естествените противовъзпалителни средства. Някои от най-изследваните вещества са босвелията, джинджифилът, куркуминът и омега мастните киселини.

Босвелия – активните й вещества имат инхибиращ ефект върху липоксигеназния ензим, който катализира един от основните пътища на възпаление, свързани със ставните проблеми. Това е един естествен широкоспектърен противовъзпалителен агент.

Куркумин – има противовъзпалително действие. Той се съдържа в подправката куркума, която от десетилетия намира широко приложение.

Омега мастни киселини – те играят важна роля за поддържане целостта на ставния хрущял и за ставния комфорт. Освен това те регулират определени химически реакции в ставите. Присъствието им в състава на фосфолипидите на клетъчните мембрани променя производството на простагландини от нежеланата серия 2 към желаната серия 1.

Черупки от яйца – това е все още непознато средство за повечето потребители. Яйчните мембрани се предлагат във водоразтворима форма и могат да бъдат включени в храни и напитки. Те съдържат естествените ставни компоненти като хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, колаген, глюкозамин и няколко протеина и пептида.

В сферата на хранителните добавки определено се наблюдава тенденция към комбиниране ефективността на досегашните съставки с нови такива за създаване на по-мощна или синергична формула. Самите потребители вече търсят нови, по-естествени формули за подсилване на организма и за лечение на различни болести.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.