×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Соята пази жените от рак на гърдатаРакът на гърдата е едно от най-разпространените онкологичните заболявания в света. Всяка година от коварната болест в България умират около 1000 жени. За съжаление през последните 20 години болните от рак на гърдата са се увеличили с цели 42%. Спасението е в ранното откриване на заболяването и превенцията. Американски учени твърдят, че приемът на соя и соеви продукти може да намали риска от рак на гърдата и да помогне на вече заболелите жени да се излекуват напълно. Причината е в полезните вещества, които се съдържат в растението. Соята е една от малкото храни, която не само е богата на белтъчини, но те са пълноценни т.е. съдържат всички незаменими аминокиселини.  Според изследванията соевите изофлавони намаляват риска от появата на ракови клетки.
Соята и соевите продукти са били широко разпространени в Азия хилядолетия наред. Те обаче добиват популярност в западните страни едва наскоро.
В изследването, проведено в Бостън (САЩ) са участвали 5000 доброволки на възраст между 20 до 75 години. Учените установили, че рискът от рак на гърдата намалява значително при тези, които консумират повече соя и приемат соеви изофлавони. Резултатите сочат още, че опасността от повторна поява на рак при вече излекувани жени намалява с 32%.

Ревита Ви препоръчва

Соя изофлавони, 500 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.