×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спим ли добре?Здравият сън е важен за целия организъм. Той е ключовата предпоставка за хубаво настроение и добра кондиция през деня. Докато спим телесната температура се понижава, дишането се забавя, кръвното налягане е по-ниско. Тялото си почива, а заедно с това мозъкът „филтрира“ излишната информация, обработвайки мислите и преживяванията.

Достатъчно ли спим?

Един възрастен би трябвало да спи средно между 6 и 9 часа на денонощие, докато децата имат нужда дори от повече. Освен това е препоръчително човек да си ляга по-рано, защото най-хубавият сън през нощта е в часовете между 12:00 и 2:00.

Предпоставки за добър сън

Матракът трябва да „диша” и да копира формата на тялото. Освен избора на подходящо легло, важно е в спалнята да е дори леко хладно, а преди лягане да се проветри. Наличието на цветя в стаята за спане не се препоръчва.

Психическа настройка преди лягане – тя е определяща - човек трябва да си легне спокоен и щастлив, оставяйки проблемите за следващия ден. В противен случай ще пострада и качеството на съня.

Продължителното недоспиване може да доведе до редица здравословни проблеми. Резултатът - постоянен стрес и напрежение, от които страдащият често не може да се освободи дори в постелята. Така лягането в малките часове на нощта и ранното ставане зачестяват все повече, като този (уж временен) ритъм се превръща в начин на живот.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.