×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Диетолозите актуализираха списъка на продуктите, които помагат в борбата за стройна фигура. На първо място в него е обикновената вода, чийто дефицит в организма забавя обмяната на веществата, което пък води до складиране на мазнини.  Затова трябва да се пият по 2 литра вода дневно, за да се извеждат шлаките от организма и да се разрушават мастните клетки.

Белтъчините, които активно участват в изгарянето на мазнините, дори когато човек не спортува, също са много важни. Те се съдържат в рибата бялото пилешко и пуешко месо, белтъците на яйцата. Зеленчуците, за преработката на който организмът харчи повече енергия, отколкото те му носят, са задължителни в менюто. Това са грах, пиперки, краставици, броколи, моркови, карфиол, аспержи.

Цитрусовите плодове, мангото, папаята, малината, ананасът също унищожават ефикасно мастните натрупвания. По-честото пиене на зелен чай пък способства за извеждането на токсините.

Идеални диетични продукти са зехтинът и маслините. Според диетолозите е достатъчно сутрин да се изпива на гладно чайна лъжичка зехтин или да се изяждат 10-12 маслини, за да не се трупат излишни килограми.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.