×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спортът пази от АлцхаймерЕжедневната физическа дейност намалява риска от развитието на болестта на Алцхаймер. В това са убедени невролози от Медицинския център Rush (САЩ). Те публикуваха резултатите от тестовете си в новия броя на специализираното медицинско списание по неврология към Американската академия по неврология. "Всяка физическа дейност, от фитнеса – до миенето на прозорци и готвенето намалява риска от развитие на Алцхаймер”, казва водещият изследовател д-р Арон С. Бушман. „Тези проучвания са в подкрепа на усилията ни да насърчим хората да спортуват повече. Важно е да накараме дори и възрастните да станат от канапето и да започнат да се упражняват”, допълва той. Изследването е първото по рода си, което търся пряка връзка между физическите упражнения и най-разпространената форма на деменция. В тестовете участвали 716 напълно здрави доброволци на различна възраст. Те трябвало да носят специално устройство на китката си, което следи всяка тяхна физическа активност в продължение на 10 дни. Участниците трябвало и да попълнят различни тестове, за да се определи способността им да запомнят, да се концентрират и да решават различни задачи. Учените редовно провеждали този експеримент през 3 – 6 години. Оказало се, че хората, които не се движат, не спортуват и предпочитат да мързелуват в леглото са изложени на 2.3 пъти по-голям риск да развият болестта на Алцхаймер. „Всяка физическа активност намалява опасността от деменция. Дори да се разхождате около блока или да готвите за семейството си. Това е много ниска цена, която всеки от нас може да плати, за да се предпази от Алцхаймер”, обяснява специалистът.
Болестта на Алцхаймер е прогресивна болест на мозъка, която се характеризира със загуба на паметта и впоследствие със смущения в говора, планирането и възприятието.

Ревита Ви препоръчва

Фосфатидил-серин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.