×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво представляват суперхраните?

Суперхраната е пълноценна храна, с голямо количество фитонутриенти. Характерна нейна особеност е, че е с ниско съдържание на калории и висока концентрация на хранителни вещества,минерални соли, витамини. Консумацията на суперхрани се свързва с понижаване на риска от сърдечно-съдови и злокачествени заболявания, с намаляване нивото на лошия холестерол.

Кои храни са суперхрани?

Главни „заподозрени” са плодовете и зеленчуците. Преди всичко това са зеленолистни зеленцуци – спанак, броколи и др., а сред плодовете – червени и черни боровинки, къпини, малко познатите годжи-бери, плодове от акай, папая и др.

Боровинки и къпини – естествен източник на витамини, тези дребни плодове преливат от антиоксиданти и антоцианини, които се борят със свободните радикали и забавят процесите на стареене. Черните боровинки се грижат за здравето на очите, а червените  прочистват пикочните пътища и предпазват от възпаления.

Зеленолистни зеленчуциброколи, магданоз,спанак, цикория, къдраво зеле, листа от глухарче. Те са толкова достъпни и богати на хранителни вещества, но малко хора ги консумират в достатъчно количество. Свежите зеленолистни зеленчуци съдържат високи дози хлорофил, лесноусвоими протеини, ензими и широка гама витамини и минерали. Тези зеленчуци тонизират  мозъка и имунната система, прочистват бъбреците.

Водорасли – използвани широко в източната медицина и кухня, те съдържат истински концентрат от хранителни вещества, преди всичко минерали като желязо, калций, йод и др.

  • Синьо-зелените водорасли са фитопланктон и съдържат на практика всички хранителни вещества. Със съдържание на 60% протеин, те имат по-пълноценен аминокиселинен профил от телешкото и соята. Те са един от най-богатите източници на бета-каротен, витамини от група В и хлорофил. Доказано повишават мозъчната функция и паметта, подсилват имунната система и помагат в борбата срещу вируси, настинки и грип.

  • Спирулината е култивирано микроводорасло, което се консумира от хиляди години от хора в Мексико и Африка. То е един от най-богатите източници на протеин на Земята – около 70%, изпреварвайки телешките стекове, които съдържат само 25% в сготвено състояние. Според редица изследвания, спирулината спомага за поддържане нивото на кръвната глюкоза в нормални граници и това я превръща в ключова храна при хора с диабет, а също и в диети за отслабване.

  • Хлорела – както другите водорасли, съдържа пълноценен протеин, всички витамини от група В, витамин С и Е, и много минерали. Хлорелата подсилва дейността на имунната система, понижава холестерола и предотвратява образуването на плаки по кръвоносните съдове, които са предпоставка за инсулти и инфаркти.


Китайски гъбирейши, шийтаке или кордицепс, тези чудеса на китайската медицина се използват от векове като източник на енергия и дълъг живот. Техния хранителен профил включва богатство от микроелементи и витамини, и в същото време – малко калории. В традиционната китайска медицина се използват като източник на дълголетие и се свързват с понижаване на риска от злокачествени заболявания.

Защо да консумираме суперхрани?

Всеки ден организмът ни се изправя пред различни предизвикателства – замърсена околна среда, стрес, алергени, атаки на вируси и бактерии. Витамините, минералите и микроелементите в храната са един естествен начин да се предпазим като укрепим имунната си система. Суперхраните съдържат тези ценни съставки в концентриран вид и освен с чудесен вкус, ни даряват с енергия и издръжливост.

Намират ли място суперхраните в ежедневието на съвременния човек?

В забързаното ежедневие, изпълнено със стрес и задължения, рядко ни остава време да се храним здравословно, да консумираме пълноценна и богата на хранителни вещества храна. Вместо суперхрани, на масата ни най-често има полуфабрикати, сандвичи и други богати на мазнини и въглехидрати, и бедни на витамини и минерали храни И все пак има начин да включим здравословните суперхрани в ежедневното си меню – като изберем Alive от Nature’s way!

Защо Alive не са просто поредните мултивитамини?

На пазара има изобилие от хранителни добавки, витамини и минерали, които се различават най-често единствено по производителя, а съставът е идентичен.

Alive не е просто смес от витамини и минерали, а своеобразна суперхрана събрана в една таблетка! В нейния уникален състав, освен витамини и минерали, са включени богата гама екстракти от повечето известни суперхрани. В нея ще откриете богатите на хлорофил зеленолистни зеленчуци, пълните с антиоксиданти боровинки и къпини, уникалните по състав и съдържание на протеин водорасли.  Специалната смес от китайски гъби в Alive е извор на младост и дълголетие. А за да бъде всичко това добре усвоено, Alive е обогатена с естествени храносмилателни ензими!

Alive e суперхраната, която е напълно съвместима с напрегнатото ни ежедневие. Тя е един достъпен източник на здраве и енергия! Вече не е нужно да се притеснявате, че не Ви остава време да се храните здравословно! С Alive можете да сте спокойни, че всеки ден приемате така полезните зеленчуци и плодове, и дори повече – богати на микроелементи водорасли и китайски гъби!

С Alive ще се почувствате наистина живи и изпълнени с енергия, жизнененост и издръжливост!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.