×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайните слабите мацкиКак някои жени винаги изглеждат толкова добре без изобщо да им се налага да броят калориите и да се потят във фитнес залата? Защо едни трябва да пазят диети, а други каквото и да хапнат после съжаляват цяла седмица? Това е толкова несправедливо! Може би тези слаби мацки имат някакви тайни, които ние също трябва да знаем. Оказва се, че понякога диетата или спорта не винаги дават резултата, който сте очаквали. Може би с малко усилия и промяна на ежедневните си навици ще успеете да станете “секси маце” само за няколко седмици. Опитайте да включите тези прости правила в живота си и най-вероятно скоро ще се радвате на напълно нова фигура.


Време е за чай! Проучване на американски учени, продължило 14 години показва, че жените, които пият чай изгарят повече калории, отколкото тези, които се задоволяват само с кафето и газираните напитки. Това се дължи на антиоксидантите в зеления и черния чай. Специалистите съветват да изпивате поне по 4 чаши чай на ден!

Тренирайте сутрин. Най-много калории се изгарят сутрин още преди да сте закусили. Упражненията на празен стомах подобряват глюкозния толеранс и стимулират тялото да изхвърли повече мазнини. Не случайно преди години всички сме правили сутрешна физзарядка.
Винаги закусвайте. Ако не закусвате сутрин, време е да започнете. Изследвания  показват, че жените, които хапват добре преди работа отслабват с няколко сантиметра в талията само за 2–3 седмици. Закуската помага да се задейства обмяната на веществата и така през целият ден метаболизмът ви работи на пълни обороти. Не се задоволявайте само с едно кафе или сок! Нека това да е най-обилното ви хранене.


Яжте бавно. Колкото по-бавно се храните, толкова повече се увеличават шансовете ви да отслабнете. Доказано е, че хората, които са изяли купа сладолед за 30 минути са усвоили по-малко калории, отколкото тези, които са я излапали бързо. Наслаждавайте се на всяка хапка, дъвчете бавно и продължително.

Хапвайте по едно и също време. Какво ви пречи да закусвате винаги в 8, да обядвате в 12 и да вечеряте в 19 ч.? В института за биологични изследвания в Калифорния (САЩ) са установили, че мишките, които ядат в определено време помагат за активирането на определени гени, при които се изгарят повече захари и мазнини. Изследователите са на мнение, че това заключение може да се приложи и при хората.

Пийте повече вода. Може би вече сте го чували, но ако започнете всяко хранене с две чаши вода това ще ви помогне да отслабнете с 2–3 килограма за месец. Причината – водата ще запълни стомаха ви и вече няма да сте толкова гладни. Доказано е, че хората, които пият вода преди хранене поемат до 90 калории по-малко.

Бързо на кантара. Мерете се веднъж седмично. Така ще имате реална представа дали губите килограми или не. Все пак не проверявайте теглото си постоянно. Запомнете, че не може да отслабнете като с магическа пръчка. Ако всеки ден се мерите, това може да ви депресира.

Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.