×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Топ съвети на дерматолозитеКожата е най-големият орган на човешкото тяло. Той има редица функции - защитна, сетивна, отделителна, терморегулаторна, обменна и др. Кожата защищава организма от различните неблагоприятни физични, химични и биологични дразнители. Благодарение на сетивната способност на кожата човек възприема различните дразнения и получава представа за предметите, които го заобикалят. Ето защо е изключително важно да пазите и да се грижите за кожата си. Предлагаме ви няколко топ съвета, които ще ви помогнат да изглеждате млади, красиви и здрави.

Тайната на хиалуроновата киселина

Винаги избирайте различни продукти за всяка част от тялото. Не употребявайте крема за лице, за да мажете ръцете или тялото си. Отделните продукти са направени така, че да действат само на специфични части от епидермиса. Избирайте такива, които са с натурални съставки. Най-добре се посъветвайте с дерматолог какви продукти да ползвате. Той може точно да ви каже какъв тип е вашата кожа. Ежедневно нанасяйте слънцезащитен продукт, който ще ви предпази от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Потърсете крем за лице, който съдържа антиоксиданти. Те ще предотвратят появата на бръчките и ще забавят състаряването на кожата. Добре е нощният крем да съдържа ретиноиди или пептиди, които ще освежат кожата. Не забравяйте, че тези съставки не са подходящи за бременни или кърмещи жени. Препоръчително е да си купите продукти с хиалуронова киселина. Тя задържа влага в кожата, абсорбирайки водни частици повече от 1000 пъти собственото си тегло. По този начин омекотява кожата и премахва признаците на сухота. Освен това предпазва епидермиса от външни дразнители.

Опасността рак на кожата

Ежедневно внимателно се оглеждайте пред огледалото. Проверявайте скритите места – под гърдите, под мишниците и лактите. Помолете партньора си да се включи в това „изследване”. Той най-добре ще провери състоянието на епидермиса на гърба или дупето. Не забравяйте да направите същото и за него. Дори малко червено петно е повод да посетите дерматолог. Ракът на кожата е един от най-смъртоносните и се развива бързо. Ето защо колкото по-рано се открие, толкова по-големи са шансовете да се излекувате.

Сбогом на стреса

Доказано е, че стресът може да влошат кожните проблеми като псориазис, розацея, акне. Напрежението често е в основата на чупливите нокти, загубата на коса, обилното изпотяване и дори уртикария. Помислете дали не живеете под непрекъснат стрес, който се отразява на външния ви вид. Открийте начин, който ви помага да се справите с тревогата. Намерете си хоби, спортувайте или медитирайте. Скоро ще забележите положителните промени.

Време е за козметични процедури

Ежедневно по телевизията или в големите магазини предлагат какви ли не комплекти за домашно разкрасяване. Много дами (а и господа) се изкушават след усилената реклама. Добре е да се консултирате с лекар преди да купите какъвто и да е уред. Неправилното домашно лечение може да причини непредвидена реакция на кожата. В повечето от тези продукти концентрацията на активните вещества е много по-малка, отколкото при дерматолозите. Ето защо повечето те нямат кой знае какъв ефект. Дори да нямате проблеми с кожата, най-добре е да се посъветвате със специалист преди да се подложите на лазерно лечение, интервенция за попълване на бръчки и т.н. Някои от тези процедури могат да се окажат вредни за вас.

Грижа за ноктите

Неправилно направения педикюр може да има сериозни последствия и рискове за здравето - гъбични и стафилококови инфекции, които понякога са устойчиви на антибиотици. Внимателно подбирайте салона за красота, където си правите педикюр. Разпитайте подробно маникюристката как почиства инструментите си. Най-добре купете ваши собствени, които да носите всеки път. Това значително намалява опасността от инфекции. Малко хора знаят, че кожичките на ноктите не бива да се избутват назад и да се подрязват. Те са защитна бариера срещу различни инфекции. Твърде агресивното пилене пък уврежда повърхността на нокътя и уврежда епидермиса.

Коментари (1)

    • Мария Енчева00
    • 2011-11-21 21:14:53
    прекрасно е, че все повече големи козметични компании започват да предлагат безплатни тестове за определяне типа на кожата, така най-добре ще знаем какво да използваме за нашата кожа, вместо постоянно да експериментираме

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.