×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Упражнения за стегнати бедра и седалищеМили дами, помнете, че мъжете на първо място обичат здрави и стегнати крака, докато формата им е от второстепенно значение. Разбираме, че понякога ви се иска да зарежете упражненията, но красотата както е известно изисква жертви.

Тази публикация е насочена към представителките на нежния пол, тъй като поради особеностите на женското тяло, краката са тяхна проблемна зона. При отсъствие на редовни тренировки при много жени тази част от тялото постепенно започва да губи своята привлекателност.

Основните проблеми, които вълнуват дамите, са увисналите седалищни мускули и отпуснатата вътрешна част на бедрата. Но с помощта нa редовни физически упражнения – по 15-20 минути дневно – тези козметични недостатъци могат лесно да бъдат коригирани.

Упражнения против увиснала вътрешна част на бедрата

1. Застанете с гръб към стената, сложете ръце на кръста и с опънат крак правете кратки махове встрани. Специфичното на това упражнение е, че маховете не трябва да бъдат прекалено високи, но трябва да се изпълняват максимално бързо. Направете по 15-20 повторения със всеки крак, а ако усетите че натоварването за вас е прекалено високо, намалете броя на маховете до 10.

2. Упражнението „ножици” вероятно ви е добре познато. Легнете по гръб, подпрете се на лакти, вдигнете двата крака и започнете да ги кръстосвате. Направете 30-40 повторения, след което си починете в продължение на 1 минута. За да постигнете ефект от упражнението, правете минимум 3-4 серии на тренировка.

3. Ходенето на място също спомага за укрепването на вътрешната част на бедрата. При ходене се старайте да вдигате коленете си възможно най-високо. Упражнението може да се замени и с бавно бягане на пътека или скачане на въже.

Упражнения против отпуснати седалищни мускули

1. Седнете в края на стол като държите краката си леко разкрачени. Стиснете с коленете си някакъв предмет – книга или малка възглавничка. Дръжте гърба си изправен, а ръцете си на стола. Стискайте предмета възможно най-силно с мускулите на бедрата си в продължение на 2-3 минути. Направете 30-секундна пауза, а след това повторете упражнението. За да получите добър ефект изпълнявайте упражнението не по-малко от 10 пъти.

2. Застанете на колене и поставете ръце на кръста. Започнете да сядате на пода – първо на дясната страна на седалището, а после на лявата. Изпълнявайте упражнението, докато не почувствате напрежение в седалищните мускули. Не избирайте лесния вариант като сядате върху краката си, така няма да постигнете желания от вас резултат. В началото упражнението може да ви се стори трудно, но с времето ще се научите да го изпълнявате правилно.

3. Застанете с гръб към стената и сгънете коленете си сякаш сте седнали на стол. Стойте в това положение в продължение на 1 минута. Ако почувствате, че не сте в състояние да издържите толкова много,  съкратете времето. Изпълнявайки това упражнение се старайте гърба, тила и седалището да опират в стената, иначе ефектът от него ще бъде нулев.

4. Легнете по гръб със сгънати леко разкрачени крака, като държите ръцете си изправени около тялото. Избутайте таза си нагоре, а след това се върнете в първоначалното положение. Правете 30-40 повторения като изпълнявате упражнението по 3 или 4 пъти.

Ревита Ви препоръчва:

Ацетил Л-карнитин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.