×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хранителните добавки с калций не пораждат проблеми за сърцетоПриемът на препарати за поддържане в организма на високи нива от калций не повишава риска от калциране на коронарните артерии, обявиха американски учени. Така те опровергаха битуващата хипотеза, че калцият който се приема за укрепване на костите, увеличава риска от сърдечно съдови заболявания. Учените от Харвардския медицински институт отбелязват в своето клинично изследване, че групата пациенти, които са имали високо ниво на калций, получен от храната или специални добавки, като цяло е имала еднаква степен на калциране на коронарните артерии, както и хората, които са имали ниско ниво на калций в организма си.

Досега се ширеше теорията, че калцирането на коронарните артерии протича по същия начин, както и запушването им от холестерол. Калцият се отлага по стените на кръвоносните съдове, в резултат се повишават кръвното и рискът от инфаркт или инсулт. Новото клинично изследване отхвърля тази недоказана хипотеза и учените препоръчват да се запази допълнителния прием на калции, особено от по-възрастни хора.  Специалистите от Харвард посочват, че безопасна и ефикасна за здравето на костите доза калций на ден е 1200 мг за жени по-възрастни от 50 години и за мъже над 70 години, както и 1000 мг дневно за мъже от 50 до 70 години.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.