×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

натоварване на ставите при спорт


Хидролизираният колаген възпрепятства загубата на телесна маса, спомага за поддържането на азотен баланс, участва в контрола върху теглото и подобрява гъвкавостта! Специалистите по физикална и спортна медицина препоръчват на хората, които спортуват – независимо дали професионално или любителски, да приемат хидролизиран колаген. Причината е, че интензивните физически упражнения изразходват протеините в тялото, което налага прием на добър протеинов източник.

Хидролизираният колаген е най-добрата форма на колаген, тъй като съдържа осем от деветте основни аминокиселини. Установено е, че хидролизираният колаген възстановява до 95% от унищожените в тялото протеини. Той ускорява възстановяването при менискусни увреждания и леки износвания на сухожилията, хрущяла и тъканите, и е чудесно средство при мускулни разтягания. Хидролизираният колаген е създаден чрез процес на ензимна хидролиза на колагенова тъкан.

Ензимната хидролиза позволява раздробяването на колагена на по-малки разтворими биоактивни пептиди, благодарение на което той се разпространява из цялото тяло. Процесът на хидролиза прави колагена 100% усвоим. А колагенът, който се усвоява добре е богат източник на аминокиселините глицин и пролин, които са необходими за подсилването на колагеновите структури в костите и хрущялите, както и за синтеза на нов колаген.

Препоръчително е спортистите, които имат болки в ставите при изправяне, ходене или вдигане на тежести, да не закъсняват с приема на хидролизиран колаген. Това е така, защото дългите, изморителни упражнения водят до разпада на колаген в организма. Този процес може да продължи дълго и да не бъде забелязан навреме. Симптомите при недостиг на колаген се проявяват на доста по-късен етап, когато процесът вече е в напреднал стадий и е много по-трудно да се отреагира адекватно.

Допълнителният прием на хидролизиран колаген предпазва съединителната тъкан от увреждане и намалява риска от травми на мускулите, сухожилията и ставните връзки у спортуващите! Съвременните проучвания показват, че приемът на хидролизиран колаген преди и след тренировка спомага за поддържането и възстановяването на протеина в мускулите.

Не всички хранителни добавки със съдържание на колаген са еднакви.

За повечето от тях не съществуват никакви клинични данни и не е ясно какъв точно е молекулярният им състав. Колагенът в нехидролизирана форма например, има по-голяма молекулярна структура, следствие на което трудно се абсорбира и използва от тялото.

Хидраплениш - красива кожа, здрави стави


 

BioCell колаген е специфичен колаген, съдържащ се в хранителната добавка Хидраплениш.

BioCell колаген е научно патентована съставка, чиято биологична активност подпомага нормалното функциониране и подвижността на ставите. BioCell  колаген (Хидраплениш) предлага няколкостепенна защита на съединителната тъкан, съчетавайки хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат.

BioCell колаген (Хидраплениш) стимулира хрущялните хондроцити да синтезират нов колаген тип II. BioCell Колаген използва патентована Био-оптимизирана™ технология, която осигурява висока бионаличност и бърза абсорбция в тялото, които гарантират ефикасността на съставката.

Повече от 20 клинични проучвания доказват безопасността и ефективността на BioCell колаген (Хидраплениш) в грижата за здрави кожа и стави.

BioCell Колаген®  (Хидраплениш) категорично е признат за безопасен посредством GRAS (Generally Recognized as Safе – система за одобрение на хранителните съставки, за чиито цели експерти с огромен научен опит оценяват безопасността на крайния продукт).

BioCell Колаген® (Хидраплениш) не съдържа ГМО и глутен!

Хидраплениш е продукт на амерканската компания Nature’s Way, която е първият лицензиран производител на гарантирано натурални продукти. Nature’s Way създава и разпространява над 700 висококачествени природни продукти, които се ползват с доверието на потребителите из цял свят.

 

Научи повече тук  revita.bg/hydraplenish


 

 
Търсете в аптеките или го купете онлайн ето тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.