×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Почти всеки, които се е опитвал да намали килограмите си чрез диета понякога е изпадал в отчаяние. Загубата на тегло не винаги е лесно начинание и изисква постоянство и воля. Ако обаче не сте успели да се справите с килограмите дори и да сте гладували по цял ден, не се обвинявайте. Може би причината не е във вас и в липсата на добра воля. Ново изследване на английски учени публикувано наскоро показва, че хормоните са отговорни дали дадена диета ще сработи или не. Именно те регулират апетита и могат да ви провалят по пътя към идеалното тяло. В тестовете са взели участие 50 души на различна възраст с наднормено тегло. В продължение на 10 седмици те били поставени на нискокалорична диета. Изследователите измерили нивата на няколко ключови хормона в началото на проучването и 62 седмици по-късно. Оказало се, че именно хормоните определят колко килограма ще загуби човек и дали ще запази постигнатите резултати.
При някои доброволци се забелязало увеличение на хормона на глада грелин  и намаление на хормона лептин (който сигнализира мозъка, че човек е сит). Тази група доброволци почти не свалили от теглото си. При други грелинът бил под нормата, а лептинът – много над обичайните стойности. Тези хора се радвали на добри резултати. „От гледна точна на еволюцията човешкото тяло вече трябва да се е променило така, че грелинът да е в много ниски количества, а лепнитът – във високи. Причина е постоянното увеличение на населението на земята и изчерпването на ресурсите.
Проучванията обаче сочат точно обратното. Може би това се дължи на факта, че на човек се предлагат все повече нискокачествени калорийни бомби като храната от заведенията за бързо хранене. Намалената физическа активност и стресът също водят до повишение на хормона на глада”, се казва в доклада от проучването.  Резултатите обясняват също така защо за някои хора е изключително трудно да поддържат загубеното тегло и отново достигат до старите килограми след диетата. Учените са категорични, че близо 90% от спазващите диета възвръщат предишните си килограми до 5 години.  Вече има някои лекарства и природни средства, които могат да помогнат в борбата с хормоните на глада. Разбира се, изследователите смятат, че не само таблетките, но и редовният спорт и закуската сутрин ще помогнат при намаляване на килограмите.

Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.