×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хранителни добавки увеличават стволовите клеткиПрез последните години все повече се говори за стволовите клетки и ползата от тях. Съвременната медицина ги използва за „ремонт” на тялото при тежки, смъртоносни заболявания. Родителите запазват стволовите клетки на новороденото си като гаранция, че ако един ден то се разболее, специалистите ще го лекуват с тях. За съжаление извличането на стволови клетки от възрастни хора е трудна задача и често те не достигат за пълното излекуване.
Американски учени установиха, че приемът на някои хранителни добавки може да доведе до увеличаване производството на стволови клетки в организма. Д-р Томас Ичмън и екип от 13 учени от Medistem Incorporated (САЩ) установиха, че коктейлът от зелен чай, годжи бери, пробиотици, витамин D3 и астрагал е в състояние да увеличи броя на стволовите клетки при възрастен човек. Учените изследвали 18 здрави доброволци на възраст между 20 и 72 години. В продължение на две седмици те трябвало да приемат този коктейл два пъти дневно. Специалистите тествали кръвта на участниците на 1, 2, 7 и 14-ия ден като се съсредоточили върху броя на стволовите клетки. Оказало се, че в края на изследването броят на клетките се увеличил значително. Лекарите смятат изследванията за много обнадеждаващи. „Може да използваме стволовите клетки за лечение на болестта на Алцхаймер или други дегенеративни заболявания”, казва д-р Ичмън. Това е първото по рода си проучване за връзката между хранителните добавки и броя на стволовите клетки.

Ревита Ви препоръчва

Астрагал (корен), 470 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Зелен чай, 450 mg

Годжи бери, 500 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

ВИТАМИН А и D3

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (2)

    • Даниела Николаева
    • 2014-03-14 13:21:56
    Статията ми беше много полезна, но бихте ли уточнили в каква комбинация е добре да се приема "коктейлът" от добавки. Защото, ако следваме препоръчителната доза на всяка от посочените добавки ( а тя е средно 6 капсули дневно) ще се наложи на ден да се приемат по 30 - 40 броя, което не е много адекватно...
    • Sonia
    • 2014-03-14 13:28:31
    Здравейте, За съжаление нямаме достъп до пълното изследване и няма как да Ви отговорим на въпроса. Благодарим Ви за интереса към нашия сайт. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.