×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Цигареният дим може да наруши нормалното функциониране на гените, твърдят учени от Югозападния фонд за биомедицински изследвания в сан Антонио (САЩ). Изводът е подкрепен от изследване, в което са участвали повече от 1000 души, една четвърт от които заклети пушачи. Наблюдавайки за показателите на участниците, медиците са установили, че под въздействие на пушенето се променят повече от 300 гена. На първо място това са гените, свързани с работата на имунната система. Така организмът става беззащитен пред болестотворните микроби. Освен това се е потвърдила взаимовръзката между пушенето и възникването на онкологични заболявания.

Новите изследвания за вредата на цигарения дим са дали повод на австралийските власти да въведат безпрецедентна мярка в борбата с пушенето. Те задължиха производителите на цигари да премахнат от кутийте всички логотипи и цветни катинки. От декември всички марки цигари н Австралия няма да се отличават по нищо една от друга – мрачно зелена обаковка и името на цигарите с бели стандартни букви. ЕС обяви, че по принцип разглежда такъв вариант. При въвеждането му надписите за вредата от тютюнопушенето ще заемат 75: от лицевата страна на кутияга и 90% от тилната.

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.