×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цигарите намаляват желанието за сексТютюнопушенето намалява либидото и потентността. В това са убедени финландски учени, публикували наскоро резултатите от две еднакви по важност проучвания. Цигарите и заседналият начин на живот причиняват най-големите проблеми в секса, убедени са специалистите.  В първия тест участвали 2000 доброволци на възраст между 18 и 79 години. Всички те трябвало да попълнят подробен въпросник за начина си на живот, на хранене, сексуалната си активност. Оказало се, че активните пушачи правят секс много по-рядко. Освен това повечето то тях срещат и затруднения по време на половия акт. Много от пушачите-мъже имат проблеми с ерекцията.
Във второто изследване взели участие 180 здрави доброволци. Резултатите показали, че заседналият начин на живот убива желанието за секс. Хората, които по цял ден седят зад бюро, не спортуват и не се хранят здравословно се гушкат с любимия си 5 пъти по-рядко от тези, които наблягат на физическата активност. Освен това липсата на движение често води и до сърдечни проблеми, депресия, диабет. „За много хора цигарите, вредните храни, излежаването пред телевизора са начин на живот. Те обаче трябва да се замислят дали ще жертват нещо толкова хубаво като секса за парче пица или кутия с цигари. Ако искате да правите повече любов, спрете цигарите и се размърдайте”, казва един от изследователите д-р Антъни Смит.

За по-добър секс Ревита Ви препоръчва

Йохимбин 500 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Черен орех (шушулка), 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.