×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цинкът спасява животПневмонията е една от най-честите причини за смърт при децата под 5 години. Проучване на изследователи от Уганда обаче установи, че има евтин, много лесен и ефективен начин тази черна статистика да се промени – цинкът. Учените наблюдавали болни деца на възраст между 6 месеца и 5 години в продължение на две седмици. Всички те били лекувани със стандартните антибиотици, но в допълнение половината приемали малко цинк. Резултатите показали, че минералът предпазва детския организъм да развие пневмония и спомага за по-бързото излекуване. Смътността при децата, приемащи цинк била 4%, докато при тези на стандартните антибиотици – 12%. „Ако цинкът се включи в терапията на болните деца или просто се дава за превенция в зимния сезон, ще спасим 8 от 100 малчугани”, казва ръководителят на проучването д-р Джеймс Тимлин. „Това е много ефикасен и евтин начин, за да предпазим децата”.
Цинкът подсилва имунната система и успешно се бори с настинката и грипа. Лекарите препоръчват в сезона на зимните болести да се приема цинк превантивно.

Ревита Ви препоръчва

Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g

Мореплаватели/ Имунна защита (за деца), 145 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини (за деца), 480 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини и йод (за деца), 480 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.