×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Шест болници с ново неонатално оборудване 20 легла за новородени получи Университетска Акушеро-гинекологична Болница „Майчин дом” – София. Дарението е на Pampers. През последните четири години, Pampers дарява столчета за родилки, неонатални легла и маси за повиване на родилни отделения в цялата страна.
Процесът на подобряване на качеството на грижата за деца в родилните отделения в България, дарявайки неоналано оборудване, е дългосрочен проект, целящ да отговори на нуждите на майките, децата и специалистите.
Майките и новородените прекарват по четири дни в родилното отделение преди да бъдат изписани. Подходящите обстановка и оборудване в тези първи дни помагат за по-лесната адаптация на бебетата и стимулират кърменето. Окуражаването на кърменето от своя страна подобрява развитието на бебето и в повечето случаи намалява периода на хоспитализация. Предимствата на програмата за адаптиране се ценят високо, както от специалистите, така и от майките, защото такава програма създава по-силна връзка между майката и детето, което води до по-малко случаи на изоставяне.
Родилното отделение на Университетска Акушеро-гинекологична Болница „Майчин дом” – София получи 20 легла за новородени. Дарението вече е на разположение на майките и бебчетата. Университетска Акушеро-гинекологична Болница „Майчин дом” – София, не е единствената болница, която се радва на подобна подкрепа. Тази година неонатално оборудване ще получат общо  6 болници в България - Многопрофилна Болница за Активно Лечение „Света София”, Втора Специализирана Акушеро-гинекологична Болница за Активно Лечение Шейново – София, Многопрофилна Болница за Активно Лечение Смолян, Многопрофилна Болница за Активно Лечение Перник и Втора Многопрофилна Болница за Активно Лечение – София. Общото дарение се състои от 70 легла, които ще бъдат доставени в съответните отделения по неонатология.
Др. Слънчева – началник отделение по неонатология към Университетска Болница „Майчин дом”, прие дарението от името на болницата и показа на гостите новото оборудване на отделението. Тя сподели от каква огромна важност е това дарение за родилките, бебчетата и болницата като цяло.

За здраво бебе Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.