×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ябълките помагат на сърцето Обичате ли ябълки? Ако хапвате 1 – 2 ябълки дневно няма защо да се тревожите за сърдечно-съдови заболявания. Това показва проучване, преведено наскоро. Според американски учени вкусният плод намалява холестерола и прочиства плаките, които се натрупват по стените на артериите в кръвоносната система. По този начин те предпазват човек от опасни болести като инфаркт и инсулт. “Бяхме изключително приятно изненадани как има толкова лесен начин за превенция на едни от най-смъртоносните болестни за човека”, казва проф. Маргарет Ситън, председател на катедрата по здравословно хранене в университета във Флорида (САЩ). Според учените няма значение дали човек хапва ябълки, пие сок или взема хранителни добавки, съдържащи от полезния плод. Резултатите са едни и същи. Досега са направени редица проучвания, които доказват, че ябълките освен, че намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, контролират нивото на кръвната захар, регулират апетита, намаляват опасността от някои видове рак, както и защитават белите дробове от инфекции.
В проучването на американските учени са участвали 160 жени, които в продължение на 1 година трябвало да хапват ябълки всеки ден. Чрез кръвни тестове изследователите проследили състоянието на сърцето им, нивото на холестерола и кръвното им налягане. Оказало се, че за периода от 12 месеца има спад на холестерола с 12%, а кръвното им налягане се стабилизирало. Освен това, дамите с наднормено тегло отчели и друг положителен ефект – отслабване средно с около 5 килограма за година. Според учените това се дължи на факта, че ябълките са богати на пектин – разтворими фибри, които блокират усвояването на холестерола от организма. Вкусният плод съдържа и много антиоксиданти, които пречат на свободните радикали да разрушават клетките.

Ревита Ви препоръчва

Холин & Инозитол (Витамин В4 & Витамин В8)

Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Лецитин, 1 200 mg GTF хром, 200 mcg

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Живовляк (семе), 610 mg

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Алое вера (лист), 550 mg

Рейши, 190 mg

Хлорела (микроводорасли), 410 mg GTF хром, 200 mcg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Сминдух (семена), 610 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Смирна (смола), 550 mg

Куркума, 500mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.