×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ябълките укрепват мускулитеВещество, открито в ябълковите кори, запазва мускулите здрави и устойчиви на годините. Това показаха последните изследвания на специализираното медицинско списание „Cell metabolism”. В кората на ябълката се съдържа т.нар. „ursolic acid", която подпомага растежа на мускулите и предотвратява тяхното отслабване (особено в напреднала възраст).

Изследователите открили и благоприятното въздействие на киселината върху инсулина (хормон, участващ в изграждането на мускулите). Животните, хранени с кора от ябълки, намалявали теглото си и показвали по-ниски нива на кръвна захар и холестерол. Все още обаче това не е доказано като въздействие върху хората.

Ябълките са изключителен източник на витамини и хранителни вещества. Важният антиоксидант кверцетин например, съдържащ се в ябълките,  се бори с всички видове възпаления. Кверцинът е естествено средство за контрол на кръвното налягане и симптомите на алергия.

Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Плодов антиоксидант, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.