×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бетаин хидрохлоридБетаин хидрохлоридът е N-триметилова форма на аминокиселината глицин, с химичен състав близък до този на холина.

Бетаинът се образува в тялото от холин и се среща в храни като спанак, пшеница и захарно цвекло. Хидрохлорната киселина се среща естествено в стомаха (в стомашната киселина), като разгражда протеините и предпазва храносмилателния тракт от опасни бактерии.

Бетаин хидрохлоридът е полезен като хранителна добавка, особено за хора страдащи от недостатъчно производство на стомашна киселина. С цел подпомагане доброто състояние на стомаха, бетаин хидрохлоридът доставя хидрохлорна киселина, естествената стомашна киселина. Това подпомага разграждането на мазнините и протеините в тънките черва за по-добро храносмилане.

Предимства за здравето от приема на бетаин хидрохлорид

Натуропатите отдавна твърдят, че ниското ниво на стомашна киселина е широко разпространен проблем, който пречи на храносмилането и абсорбцията на хранителни вещества. Бетаин хидрохлоридът е сред най-често предлаганите решения за това състояние.

Правят се проучвания за това дали бетаинът помага за намаляване на високите нива на аминокиселината хомоцистеин в кръвта. Учените се опитват да определят дали високите нива на хомоцистеин имат директен отрицателен ефект върху здравето на сърдечно-съдовата ситема или това е само рисков фактор.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.