×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Да започнем ли с малко факти за чая? Черният чай е вид чай, който е по-силно окислен  от оолонг, зеления и белия чай. И четирите вида са направени от листата на растението Camellia sinensis, но са обработени по различен начин, за да придобият различна степен на окисление. Черният чай има по-силен аромат и съдържа повече кофеин в сравнение с по-малко окислените видове. Терминът черен чай се отнася до цвета на окислените листа.

Чаят съдържа високи нива на полифеноли, голяма група (над 4000) растителни химикали, които са отговорни за ползите за здравето, които обикновено се приписват на чая. Полифенолите действат като антиоксиданти, вещества, които могат да предпазят клетките ви от действието на свободните радикали в тялото. Свободните радикали се образуват при разграждането на  храната или излагането на определени фактори на средата като цигарен дим или радиация. Всички живи организми поддържат неутрализираща среда в клетките, всички клетки съдържат сложни системи от антиоксиданти, които предпазват компонентите на клетките от химическо увреждане чрез окисление.

Теафлавинът принадлежи към група антиоксидантни полифеноли. Според направено проучване относно действието на екстракт от черен чай след тежка анаеробна тренировка, е било показано „по-бързо възстановяване и намаляване на окислителния стрес”.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.