Search
Филтрирай по...

Пречистване на организма с американски зърнастец

Пречистване на организма с американски зърнастецCascara Sagrada (aged bark) 425 mg

Хранителна добавка, 100 капсули

Приложение: Елиминира запека. Извежда шлаките и токсините от организма. Усилва стомашната секреция. Тонизира мускулатурата на дебелото черво. Подобрява функциите на чревната перисталтика.

100% вегетариански капсули.

Не води до пристрастяване.

Изцяло натурален лаксатив с меко действие.

 

Запекът е често срещан проблем, особено при хората в напреднала възраст. Основните причини за възникването на това състояние са небалансираната диета, стресът и липсата на движение. Продължителният запек може да предизвика редица усложнения, сред които – вторичен колит, ентерит, автоинтоксикация, хемороиди и рак на дебелото черво. За лечение на запек и предотвратяване на свързаните с него неприятни последствия, помагат някои видове лекарствени растения, най-мощното сред които е американският зърнастец.

Nature’s Way Cascara Sagrada е биологично активна хранителна добавка с екстракт от кората на американски зърнастец за нормално функциониране на храносмилателната система.

Nature’s Way Cascara Sagrada: Действие

Nature’s Way Cascara Sagrada стимулира чревната перисталтика и усилва стомашната секреция. Препаратът пречиства организма от шлаките и токсичните вещества и блокира гнилостните процеси в стомаха и червата.

Ревита Ви препоръчва:

Зърнастец (кора), 425 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top