×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.



Мощна защита срещу свободните радикали!


Витамин Е е особено важен за организма мастноразтворим витамин, който се синтезира в зелените части на растенията и действа като изключително силен антиоксидант. Проучвания, проведени през последните 15 години, потвърдиха в голяма степен способността на антиоксидантите да предотвратяват пагубното действие на активните форми на кислорода върху клетките на организма. В този смисъл витамин Е се препоръчва на възрастни хора, спортисти, пушачи и всички, които искат в максимална степен да предпазят своя организъм от вредното въздействие на свободните радикали от околната среда. Витамин Е губи силата си, когато е изложен на въздух, топлина и светлина. Най-добре се абсорбира в съчетание с храна, съдържаща мазнини.

Лабораторни тестове показват, че недостигът на витамин Е може да доведе до мускулна дистрофия, до неустойчивост на еритроцитите, до мозъчни и чернодробни смущения и анемия, да намали оплодителната способност и дори да причини спонтанен аборт.

В терапевтичната практика витамин Е се прилага в качеството му на изкючителено силен антиоксидант, който има способността да подобрява циркулацията, предпазва кръвоносната система, намалява кръвното налягане, засилва имунитета и жизнените сили на организма, поддържа свежестта на кожата и подпомага възстановяването на тъканите. Според редица изследвания, антиоксидантните му свойства могат да се използват за предотвратяване развитието на ракови заболявания. Не на последно място, витамин Е облекчава дихателните проблеми и симптомите на Болестта на Алцхаймер и може също така да предотврати някои от пораженията, които диабетът нанася на зрението. С особен успех се използва за подобряване на плодовитостта при мъжете и жените.

Добри хранителни източници на витамин Е са растителните масла (най-вече нерафинираните) от царевица, соя, сусам и др., млечните продукти, риба, пшеничени и овесени зародиши, бобови храни, фъстъци, месо, яйца, черен дроб, зеленчуци – зеле, салати, спанак.

Ревита Ви препоръчва:

Вижън, 448 mg

Гарлицин, 350 mg

Ефа Бленф за деца, 445 mg

Мега ефа бленд, 1350 mg

Крил масло, 500 mg

Мега - ДКХ, 1000 mg

Добро настроение, 471 mg

Коментари (2)

    • Таня Георгиева
    • 2018-01-16 18:17:17
    Здравейте, може ли витамин Е да се приема от болен с автоимунна тромбоцитопения?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2018-01-24 15:05:47
    Здравейте, Не е подходящо. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.