×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Силата на пречистването!

Витамин В15 - пангамова киселина, е класифициран в групата на В-витамините поради факта, че се синтезира в следствие консумацията на продукти, богати на този комплекс. Витамин В15 е необходим на организма за синтезирането на витамините, хормоните и други вещества. Предпазва от затлъстяване на черния дроб, стимулира дейността на надбъбречните жлези и хипофизата и повишава способността на организма да изхвърля токсините.

Все още не са доказани симптоми или заболявания в следствие недостиг на витамин В15. Все пак има данни за увреждания на жлезите, нервни смущения, сърдечни болести и намалено окисляване на живата тъкан.

Витамин В15 успешно се използва при профилактика на алергии, артрит, аутизъм, проблеми с дишането като астма и емфизема, диабет и хипогликемия, сърдечни проблеми (сърдечно-съдови заболявания) и преждевременно стареене. Сред особено полезните ефекти на панфамовата киселина е способността й да удължава живота на клетките. При зависимост от алкохол витамин В15 успешно неутрализира влечението на организма, като в същото време спомага за детоксикацията му и предпазва черния дроб от цироза, с което е осбено полезен и за за хора, живеещи в големите градове с висока степен на замърсяване. Най-добри профилактични резултати витамин В15 дава,  ако бъде вземан заедно с витамините А и Е.

Витамин В15 се съдържа в семената на много растения. Най-добри естествени източници за набавянето му са: бирена мая, нелющен кафяв ориз, житни растения, тиквено и сусамено семе.

Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамини, 1 g

Коментари (2)

    • dragi
    • 2015-03-20 13:26:15
    molam kade mozi da se nameri vitamin b/15 kalgam i po koja cena
    • Ревита
    • 2015-03-20 17:05:48
    Здравейте, За съжаление не внасяме този продукт и не разполагаме с нужната информация. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.