×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Калциевият лактат е калций със силно киселинно действие, който компенсира дефицита на калций от недостатъчния прием с храната или недостатъчната абсорбция. Тази водноразтворима сол на млечната киселина се използва и в състава на храните вместо сода за хляб.

Предимства на калциевия лактат

Набавянето на нови запаси от калций е важно, тъй като тялото извлича калций от костите, когато няма в наличност достатъчно калций за протичането на други функции в тялото.

Много хора използват калциевия лактат, за да бъдат сигурни, че приемат достатъчно калций, особено бременните жени, кърмачките и жените в менопауза, както и хората приемащи лекарства като фенотоин, фенобарбитал или преднизон (които могат да попречат на калция да достигне до мускулните клетки на артериите и на сърцето). Калциевият лактат помага за осигуряването на оптимални нива на калций за хората приемащи тези лекарства.

Освен за лечението на калциев дефицит, калциевият лактат служи и за неутрализиране на киселините. Калциевият лактат може да бъде ефективен при различно pH и не е необходимо да бъде преработен с храната, за да се абсорбира. За предотвратяване разрушаването на зъбите, към несъдържащите захар храни и води за уста се добавя калциев лактат, тъй като той увеличава реминерализацията на зъбния емайл, когато се добави към продукти, съдържащи ксилитол. Освен това се добавя към прясно нарязани плодове (като пъпеш),  за да ги поддържа свежи и да увеличи престоя им в свежо състояние в магазина.

Естествената храна е най-добрият източник на калций - приемът на един млечен продукт осигурява 300мг калций. Хората, които не приемат достатъчно калций от хранителни източници, се нуждаят от приема на хранителни добавки.

Ревита Ви препоръчва

Калций & магнезий, 250 mg

Калций & магнезий & цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Корал калций, 805 mg

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

 

Коментирай


Регистриран сте като Ревита. Излез »

 


 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.