×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Ако сте напълно здрав човек и изведнъж започнат да ви се появяват синини на бедрата, задните части или ръцете, е възможно малките ви кръвоносни съдове (капилярите) да са много тънки. Много често хора с подобен проблем се обръщат към лекар, който може единствено да ги увери, че всичко е наред - само трябва да се избягват ударите в различни предмети и да се пие аспирин. Слабите натъртвания не означават, че имате сериозен проблем с кървенето.

Натъртванията стават по-лесно забележими с годините. Капилярите изтъняват и налягането на кожата е по-вероятно да причини синина. При възрастни хора тези синини могат да се задържат по-дълго, отколкото при младите. И въпреки това, от медицинска гледна точка това състояние не е сериозно.

Приемът на посочените по-долу билкови и хранителни добавки може да увеличи издръжливостта на капилярите и да намали появата на синини:

  • екстракт от боровинка - укрепва и стабилизира стената на капилярите;

  • екстракт от гроздово семе - също укрепва и стабилизира стената на капилярите;

  • флавоноиди (рутин, кверцетин, хеспердин, пикногенол) - всички тези средства помагат за укрепване на кръвоносните съдове. Препоръчва се приема им да става заедно с витамин С;

  • Витамин С - както вече споменахме - най-добре е да се приема в комбинация с биофлавоноиди.


Препоръчва се увеличаване приема на храни с високо съдържание на биофлавоноиди - зелен чай, лук, боровинки, череши, ябълки.

Ревита Ви препоръчва:

Боровинка (и бъз), 200 mg

Гроздово семе, 300 mg

Лег вейнс, 435 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Див кестен, 350 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.