×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Да спрем будуването през нощта


Съществуват стотици медикаменти за справяне с дразнещото безсъние и продължителното будуване. Едни – с моментално действие, други – с по-бавно абсорбиране и по-късен ефект. Повечето от тях обаче съдържат химични съставки, които не само не помагат, но и вредят на организма. Лесното пристрастяване е един от проблемите на този вид медикаменти, който не бива да бъде пренебрегван. При продължителна употреба организмът привиква към приема на лекарството и е невъзможно заспиването без него. Ето защо натуралните хранителни добавки са едно добро решение при безсъние.

Изи Найт е естествена комбинация от натурални съставки, която няма странични ефекти и не води до зависимост. Строго подбраните компоненти в съдържанието гарантират здрав сън и край на будуването през нощта.

Какво съдържа всяка таблетка ИЗИ НАЙТ?

Корен от валериан

Валерианът е един от най-нежните и безобидни билкови екстракти за сън. Той повишава естествените процеси в тялото, като кара организма да се отпусне от натоварванията през деня и лесно да потъне в дебрите на съня. Свойството на валериана да се бори с безсънието и безпокойството се дължи на факта, че в корена се съдържат летливи масла, които допринасят за успокоението на организма. Валерианът прави съня по-дълбок и по-спокоен. При приема на валериан липсва неприятното чувство „на махмурлук” сутрин, който е характерен след прием на други сънотворни медикаменти. Често валерианът се комбинира с други билки с подобен ефект като лайка, хмел, пасифлора и шлемник.





Цвят от хмел



Цветът от хмел е познат със своето успокоително и болкоуспокояващо действие. Прилага се при нервна възбуда, при безсъние, чувство на безпокойство. Най-често хмелът, в комбинация с валериана, е перфектната комбинация за една хранителна добавка, която благоприятно повлиява функцията на нервната система, като облекчава стреса и депресията. Силно се препоръчва при безсъние и тревожност, вследствие на нервно изтощение и умствена преумора.

Пасифлора

Растението пасифлора, или още познато като „часовниче”, е популярно с ефективното си действие срещу безсъние и стрес.  Индианските племена използвали часовничето като лек срещу сърдечни проблеми и като успокоително заради съдържанието му на флавоноиди и етерични масла. Чаят от пасифлора е предпочитан в Мексико заради успокояващото му действие и се приема преди лягане за стимулиране на съня и релакса. От екипа на университета Вюрцбург сочат, че приемът на билката дава положителен резултат при терапията на тревожност. Лечебният ефект на пасифлората според фармаколозите се дължи и на съдържащите се в него антиоксиданти.

5-HTP

5-хидрокситриптофанът (5-HTP) е открит враг на депресията и тревожността. Той е абсолютният елиминатор на паническо разстройство и проблеми със съня. 5-HTP увеличава нивата на серотонин в мозъка. По-късно в епифизната жлеза серотонинът се превръща в мелатонин, който всъщност регулира съня. Ниските нива на серотонин причиняват депресия, промени в настроението, безсъние и главоболие. 5-HTP действа като ескалатор на доброто настроение, отстранява депресията и пристъпите на паника.

Корен от шлемник

По традиция шлемникът се използва при нервност, раздразнителност, безсъние и невралгия. Той действа безотказно като успокоително средство при спазми и е отличен тоник за нервната система. Шлемникът е признат лек против тревожност, безсъние, главоболие и всякакъв вид нервност.  Най-често се използва в комбинация с валериана и други успокояващи билки. Растението оказва неповторимо ефект върху нервната система и е идеално за всички видове нервно изтощение.

Витамин В6 (пиридоксин) помага за усвояването на аминокиселините, които са градивна единица на всички протеини и някои хормони. Именно с негова помощ в организма се образуват антитела и червени кръвни клетки.

Създайте своя нощен уют само с една таблетка ИЗИ НАЙТ!

Ревита Ви препоръчва:

Izi Night, 252 mg

Коментари (6)

    • Лиляна Такева
    • 2011-12-07 21:54:21
    Може ли да се приема при полицитемия вера?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2011-12-12 10:57:55
    Полицитемия вера е сериозно заболяване и само Вашият лекар може да прецени какви добавки към лечението могат да се приложат без опасност от усложнения. Препаратът Изи Найт няма като противопоказание Вашето заболяване, но доколкото причините за болестта са неизвестни, добре е да се въздържаме от експерименти. Или се обърнете към лекар - специалист по билколечение. Изи найт съдържа билките хмел, шлемник и валериана, минимални количества вит. С и калций. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки
    • Калина
    • 2015-01-29 23:25:48
    Здравейте, може ли да се приема хранителната добавка при хиперфункция на щитовидната жлеза и при приемам на таблетки Пропицил. И как може човек да си го набави в Германия? Благодаря предварително!
    • Ревита
    • 2015-02-09 16:24:28
    Здравейте, Да, може да я приемате. За доставка в Германия - опитайте през този сайт http://www.silabg.com/ Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки
    • Tanja Galcheva
    • 2016-03-10 20:02:44
    Zdravejte! Predi godini dashterja mi beshe s diagnoza epilepsija.Ot 5 godini veche ne pie lekarstva i njama pristapi,no ima problem sas sanja.Moje li da pie ot tezi tabletki? Blagodarja predvaritelno!
    • д-р Аелита Петрова
    • 2016-03-14 15:50:17
    Здравейте, Както знаете, продуктът Изи Найт съдържа билки, вит.В6, магнезий, които имат успокояващо и възстановяващо мозъчната функция действие. Представени са в малки количества и не са противопоказани при епилепсия, не възбуждат мозъчната активност.В състава на продукта се съдържа и 5- хидрокситриптофан, аминокиселина, от която в организма се образуват серотонин и мелатонин, вещества, които участват в мозъчната функция и имат успокояващо действие. Но в изключително редки случаи, 5-ХТ може да предизвика възбуда, а при пациенти със синдром на Даун не се препоръчва, поради риск от проява на гърчове.Не са ми известни проучвания за ефекта на 5-ХТ при пациенти с епилепсия и мисля, че трябва да сте внимателни и да се посъветвате с лекуващия лекар. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.