×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Засега при това заболяване стандартната и алтернативната медицина играят само помощна роля. При болни от СПИН алтернативната медицина цели подобряване качеството на живот и осигуряване на оптимално здравословно състояние. Билките, минералите и витамините могат единствено да увеличат шансовете за по-продължителен живот.
Изключително важни са билките подсилващи имунната система. Техният прием трябва да започне възможно най-рано. Полезни са и билките, които подпомагат функцията на надбъбречните жлези, както и тези с антиоксидантно действие.
Билковите средства могат да помогнат и за намаляване вероятността от възникване на вторични инфекции и усложнения. В този случай се препоръчва приема на чесън. Билките предпазват от вредните последствия от лекарствата приемани при СПИН. Установено е, че екстрактът от магарешки бодил намалява страничните ефекти на лекарствата и подпомага функцията на черния дроб.
Билките, които могат да подпомогнат оптималната функция на имунната система, са:

  • екстракт от чемширово дърво - изследванията показват, че това средство помага за намаляване на страничните ефекти на болестта и забавя нейната прогресия;

  • сибирски женшен;

  • астрагал - помага за производството на бели кръвни клетки след химиотерапия, мощен имуномодулатор - нормализира функцията на имунната система;

  • екстракт от женско биле.


Билките с антимикробно действие, които помагат при вторичните инфекции включват:

  • чесън;

  • вода за уста с масло от чаено дърво.


За подпомагане функцията на черния дроб е най-подходящо използването на екстракт от магарешки бодил.
Хранителните добавки, които могат да подобрят общото състояние на хора, страдащи от СПИН, включват такива с антиоксидантно действие. Освен това, не трябва да се забравят флавоноидите. Това са препоръчителните дневни дози за различните хранителни добавки, които са необходими:

Освен посочените вече хранителни добавки може да се приемат допълнително витамин В1, В6, N-ацетил цистеин, глутамин, L-карнитин, метионин.
От изключителна важност при болни от СПИН е поддържането на постоянно тегло. Прекалено ниското тегло е много опасно. Обърнете се към вашия лекар, ако рязко губите тегло или страдате от диария.
Добре повлиява вегетарианската диета. Тя обаче не е препоръчителна, ако имате отслабена имунна система. Бъдете много внимателни с приема на недобре сварени или печени храни. Уверете се, че суровите храни, които приемате са добре измити предварително. Избягвайте консумацията на рохки яйца и сурово мляко. Препоръчват се подправки като чесън и куркума, които подсилват имунната система.
Много важно за страдащите от СПИН е тяхното психическо състояние и позитивна нагласа. Препоръчва се практикуването на йога, медитация, акупунктура, акупресура и масаж.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.