×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
За ползата от витамин С е изписано много, той е добре известен на широката публика и неговото действие и приложение са добре застъпени във всякакъв вид литература. Не така стоят нещата с биофлавоноидите, които са сравнително непознати на българския пазар и за които няма много налична информация на български език. Това може да Ви обърка, тъй като повечето източници казват, че са полезни, но далеч не уточняват какво представляват или защо са полезни.

Истината е, че както при много други продукти, всеки от нас е приемал редовно от най-ранна детска възраст биофлавоноиди, но без да си дава сметка за това. Също както хората са приемали витамин С хиляди години наред, преди той да бъде открит. Така че, накратко, какво е това биофлавоноид?

Биофлавоноидите са група растителни вторични метаболити. Вторичните метаболити, от своя страна, са тези, които не са свързани директно с растежа, развитието или размножаването на дадено растение. Вторичните метаболити имат функции като защита, повишаване резистентните сили на растенията и увеличаване на техните шансове за оцеляване. Тяхната липса не води до моментална гибел на растенията като липсата на вода или хлорофил, но в дългосрочен план намалява тяхната жизненоспособност, съпротивителните сили срещу естествените врагове и техните шансове за оцеляване.

Клинично е доказано, че биофлавоноидите действат позитивно и върху хора, тъй като не са токсични и се усвояват лесно от организма. Цитрусовите биофлавоноиди (комплекс от лимон, портокал, грейпфрут, мандарина) са мощен антиоксидант и повишават имунитета и предпазва от вирусни и бактериални инфекции и увеличават Вашата жизненост и енергия. И не само това, биофлавоноидите имат антиалергично, антимикробно и антивъзпалитено действие, а според последни изследвания намаляват и вероятността от рак. И всичко в това – в прекрасно балансирана комбинация с витамин С.

Ревита Ви препоръчва

Витамин С и биофлавони, 500 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.