×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


 

5-хидрокситриптофан или 5-хидрокси-l-триптофан (съкратено като 5-HTP или 5 HTP) е вещество, което се синтезира в тялото от аминокиселината триптофан, която се превръща в серотонин, важен невротрансмитер. Като предшественик на серотонина и хормона мелатонин, 5-HTP подпомага синтеза на серотонин в централната нервна система като междинен метаболит на Л-триптофана. Нивото на серотонин играе важна роля в регулирането на настроението, апетита, сексуалното поведение и агресията.

Ако в момента приемате или през последните 90 дни сте приемали някакви лекарства срещу стрес, възбудимост или депресия консултирайте се с личния си лекар преди да започнете да приемате 5-HTP.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.